Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen lányok mennyire kelendőek a férfiak körében?

Figyelt kérdés
Átlagos arc, testsúly. Félénkkel, szolidak, csendesek, visszahúzódóak, kicsit naivak, nagyon igénylik a szeretet, nagyon tudnak szeretni.
2016. szept. 1. 12:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nagyon.
2016. szept. 1. 12:45
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha adnak rá lehetőséget, hogy megismerjék őket a férfiak, akkor szerintem nagyon. Nagy többség hiába áhítozik a top csajok, tisztában vannak vele, hogy komoly, életre szóló kapcsolatot az általad leírt lányokkal lehet kialakítani.
2016. szept. 1. 12:53
 3/16 anonim ***** válasza:
*top csajokra
2016. szept. 1. 12:53
 4/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Igazából a párkeresésnek nem az elsődleges rákfenéje, hogy milyen jellembeli tulajdonságokkal bírsz, hanem az, hogy kerülj képbe, a radarra!

Egy csendes, szolid, visszahúzódó lánynak baromi nehéz lesz, mivel lehet, hogy ez a típus nagyon sok férfinak bejön, csak az ilyen lányokat nehéz megismerni, és pont ez a mimóza lét, amit könnyen értelmezhetnek Jégkirálynőnek. Nem véletlen, hogy a közvetlenebb, feltűnőbb lányok sikeresebbek a fiúknál, mert kontakt van a másik nemmel így azok ott vannak az orruk előtt. Rájuk fognak harapni.

Ha csigaházba élsz, és azt várod, hogy valaki rád találjon, akkor nem leszel igazán sikeres párkeresésben. A kontaktot fel kell venni és tartani is kell. Meg kell, hogy ismerjenek.

2016. szept. 1. 12:55
 5/16 anonim ***** válasza:

Szimpatikus, szerintem kelendő.

Számomra egyedül a "kicsit naivak" ami nem annyira jó, kivéve ha már-már észrevehetetlen a naivsága. Jobban kedvelem az ilyen téren eszes, sőt akár kissé körmönfont nőket (könnyebben kijövünk, jobban értjük egymást, nem tud eluralkodni a kapcsolatunkban a rosszabbik énem, gyorsan kapcsol ha baj van és ki tudjuk egymást menteni stb.)

2016. szept. 1. 12:56
 6/16 anonim válasza:
Amiket ide leírtál az álmaim nője. Én nem szeretem a bulizós, beképzelt csajokat akik bármilyen pasit megkaphatnak.
2016. szept. 1. 13:01
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A gyakorlatban e tipus mégis legtöbbször ködkénfoszlányként jelentkezik, majd közelítve a 40-hez láthatatlan minőségbe lép.
2016. szept. 1. 13:21
 8/16 Noren1989 ***** válasza:
Nekem bejönne, bár a naivitás gond. Viszont ez a nagyon tudnak szeretni.....ez néha fojtogató tud lenni. Összességében igen, ha az átlagos külsőben van valami, ami megfog.
2016. szept. 1. 13:36
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes, mindenkinek bejön, mégis az ilyen lányokat dobják ki r!bancokért:)
2016. szept. 1. 13:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, de nekem bejönnek.
2016. szept. 1. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!