Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Cigány lányként mennyi esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány lányként mennyi esélyem van a magyar férfiaknál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem roma lányként itthon mennyi esélyem lenne a magyar férfiak körében? Magyar családban nevelő szülőknél nevelkedtem fel. Az igazi szüleimet nem ismerem így tartani se tartom velük a kapcsolatot. A cigány/roma nyelvet,hagyományt,szokásokat nem ismerem. Cigány barátaim sincsenek,nem ilyen közegben nőttem fel és nem faluban. Nekem csak magyar ismerőseim,barátaim vannak. Normálisan beszélek és visszafogott,csendes, zárkozott lány vagyok. Ápolt vagyok,tiszta, és a stílusom inkább sportos próbálom követni a divatot. De nem járok csicsás, kihívó ruhákban. Bulizni nem járok és még sosem voltam szórakozóhelyen. Engem valamiért nem vonz az a világ. Alkoholt nem fogyasztok soha, még jeles alkalmak során sem. Dohányozni sem dohányzom. Nem is próbáltam,már a szagát sem bírom elviselni. A nevelő szüleimmel jó a kapcsolatom olyan mintha a saját szüleim lennének. Van érettségim+szakmám. Most cukrászként dolgozom,de majd szeretnék még egy szakmát, valami OKJ-s képzést elkezdeni.

Kilenc éve teniszezem és úszni járok. Nagyon szeretek olvasni főleg ami az álatvilággal kapcsolatos. Nekem még nem volt barátom. Kisebb próbálkozásaim voltak,de azokból nem lett semmi. Nem a származásom miatt! Más okai voltak. De azért értek néha atrocitások. Volt aki hosszú ideig nem tudta rólam,hogy cigány vagyok. Pedig a hajam sötét barna nagyon és a bötőm kreol. Nem olyan sötét,de nem is fehér. A vezetéknevem sem Orsós,Kalányos. A nev.szüleim vezetéknevét vettem fel. Végülis amikor magamtól elmondtam,hogy amúgy én nem magyar hanem roma származású vagyok,de magyar állampolgárnak tartom magam akkor az illető teljesen máshogy viszonyult hozzám és elég lekezelő, ellenséges lett velem. Próbálok másokkal barátkozni, de nagyon nehezen megy és félek az elutasítástól,mert elítélnek azonnal. Szerintetek nekem kevés esélyem lesz így?

L

2018. jan. 23. 10:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Az írásod alapján nem hiszem, hogy aggódnod kellene emiatt. :)
2018. jan. 23. 14:06
 32/36 omba ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen lányom, most ment férjhez "magyar" pasihoz.
2018. jan. 23. 15:00
 33/36 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem nincsenek előítéleteim egészen addig amíg normálisan viselkedik valaki. Ha gondolod akkor privátban írhatsz és beszélgethetünk, mert tudok mesélni pár dolgot :)
2018. jan. 23. 15:01
 34/36 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam annyira komolyan, amikor belinkeltem Dorinát, igazából viccnek szántam :P Én amúgy nem ítélem el, amit csinál. Nem az én ízlésem ugyan, meg szerintem nem is nagy szám a hangja, meg amúgy egy koppintás az egész, de igazából nincs nagy bajom vele - rengeteg magyar sláger koppintás, a magyar átlagízlés meg ígyis-úgyis rossz. Mindenesetre a szülei rendes embereknek tűnnek, amikor mutatják őket az interjúban.
2018. jan. 23. 18:23
 35/36 anonim ***** válasza:
Nem olvasom végig, de hidd el, a szerelem csodákra képes. Különben meg sokkal értelmesebben és választékosabban írsz, mint sok eleve magyar, szerintem nem lesznek gondjaid.
2018. febr. 6. 18:43
 36/36 anonim ***** válasza:

Azok alapján amit írtál, szimpatikus nő vagy. Igen, szívesen ismerkednék ilyen nővel, én 30 múltam és valóban eddig sosem gondoltam, hogy együtt tudnék lenni cigány nővel, sokszor nem is a nő miatt, hanem inkább a rokonsága miatt.

Nem hiszem, hogy értelmes férfit zavarni fog a származásod, ha egyébként összepasszol a természetetek, gondolkodásotok. Viszont előfordul, hogy félreértik a jeleket emberek. Például egyetemen annakidején egyik órán olyan tankörbe kerültem, ahol egy cigány származású lányon kívül senki nem volt ismerős távolról sem. Odaültem mellé, a tantárgyról és teljesen általános dolgokról kérdezgettem, másnap már azt híresztelte , hogy ki akartam kezdeni vele. Na ez a másik véglet.

2018. febr. 8. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!