Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal, csinosabb lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal, csinosabb lányok régen is ennyire királynőként viselkedhettek? A régi fiatal fiúknak is ennyi frusztrációt okozott a párkeresés?

Figyelt kérdés

Gondolom, nincs mit magyarázni rajta. Többek között ez az oldal is nagyon jól reflektál arra a jelenségre, hogy ma a 17-30 éves csinos nők kb. bármit megkaphatnak, míg a fiatal férfiak többsége halálfrusztrált, és nem tudja, mit kezdjen a nemi vágyával, amit kapott, csak használati útmutató nem járt hozzá. Nincs kulcsunk a nőkhöz, akik fürdőznek abban, hogy lehet válogatni. Ironikusnak érzem, hogy a fiúk akarnak állandóan szexelni, miközben a nők azok, akiknek ez ténylegesen bármikor lehetséges. S ők tényleg nem értik. Volt futó kapcsolatom jóval idősebb nővel, aki kiskamaszokra jellemző rácsodálkozással hallgatta, amikor elmondtam neki, milyen nehéz egy fiúnak párt találni, milyen stratégiákra nevelődünk rá, milyen siralmas a találati arány a társkeresőkön, stb. Ők tényleg nem értik, mert más világban élnek. Számukra olyan a világ, hogy 15-16 éves kortól jön az ellenkező nem, és menni kell helyekre és előbb-utóbb jön valaki, akit el lehet küldeni, vagy lehet neki zöld utat adni. Nem tudom, egy nő hány napig bírná ki azt a frusztrációt, ami egy férfinak mindennapos, de mindegy.

A kérdés az, hogy ez régen hogy volt. Miben volt más a világ ilyen szempontból? Akkor is ekkora verseny volt a férfiak között és akkor is ennyi elutasítást kaptak?

2018. jan. 22. 13:14
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%
Úristen kérdező, tényleg kezdem érteni, mi lehet a baj.....
2018. jan. 25. 23:06
 52/57 A kérdező kommentje:
Dejó. De aztán le ne írd, mi a baj, csak ismételgesd :P Még a végén érvelni is kell, és kiderül, hogy talán nincs igazad.
2018. jan. 26. 01:14
 53/57 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok, ez egy görcs kis troll, folyamatosan írogatja ki ezeket a "miért ilyen nehéz a csajozás?" kérdéseket. Csak szegény olyan következetlen, hogy egyfolytában lebukik. Múltkor azon nyígott, hogy nem tud becsajozni és lefeküdni senkivel, de volt csaja, de nem feküdt le vele, mert nem akart lefeküdni.
2018. jan. 26. 09:08
 54/57 A kérdező kommentje:

Ez melyik kérdés volt? Biztos én írtam ki?

Ebben, amit írok, mi egyébként a trollság?

2018. jan. 26. 12:58
 55/57 anonim ***** válasza:

Sajnos tényleg léteznek ilyen véglények, nem biztos, hogy troll a kérdező.. :/

2018. jan. 26. 13:00
 56/57 A kérdező kommentje:
Nem, biztosíthatlak, hogy tényleg gyárilag vagyok ilyen. De szívesen meghallgatom, miben kéne változnom. Meg úgy általában bármit, ami érvelés, és több a "hülye vagy, kár beléd/úristenhogyittmekkoragondokvannak"-nál.
2018. jan. 28. 02:12
 57/57 anonim ***** válasza:

Milyen nyelven írjam még le azokat, amiket eddig leírtam, hogy megértsd? :D

Leírtam hogy lehet kapcsolatot "szerezni". Te továbbra is nyígsz hogy nem ír senki semmit... Wtf?

Amúgy min változtass? Mondjuk ne legyél hisztis kisfiú, ne általánosítgass, ne dőljön belőled a keserűség, és hasonló apróságok.....de ezeket tényleg le kell írni, magadtól nem jössz rá?

2018. jan. 29. 07:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!