Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal, csinosabb lányok régen is ennyire királynőként viselkedhettek? A régi fiatal fiúknak is ennyi frusztrációt okozott a párkeresés?
Gondolom, nincs mit magyarázni rajta. Többek között ez az oldal is nagyon jól reflektál arra a jelenségre, hogy ma a 17-30 éves csinos nők kb. bármit megkaphatnak, míg a fiatal férfiak többsége halálfrusztrált, és nem tudja, mit kezdjen a nemi vágyával, amit kapott, csak használati útmutató nem járt hozzá. Nincs kulcsunk a nőkhöz, akik fürdőznek abban, hogy lehet válogatni. Ironikusnak érzem, hogy a fiúk akarnak állandóan szexelni, miközben a nők azok, akiknek ez ténylegesen bármikor lehetséges. S ők tényleg nem értik. Volt futó kapcsolatom jóval idősebb nővel, aki kiskamaszokra jellemző rácsodálkozással hallgatta, amikor elmondtam neki, milyen nehéz egy fiúnak párt találni, milyen stratégiákra nevelődünk rá, milyen siralmas a találati arány a társkeresőkön, stb. Ők tényleg nem értik, mert más világban élnek. Számukra olyan a világ, hogy 15-16 éves kortól jön az ellenkező nem, és menni kell helyekre és előbb-utóbb jön valaki, akit el lehet küldeni, vagy lehet neki zöld utat adni. Nem tudom, egy nő hány napig bírná ki azt a frusztrációt, ami egy férfinak mindennapos, de mindegy.
A kérdés az, hogy ez régen hogy volt. Miben volt más a világ ilyen szempontból? Akkor is ekkora verseny volt a férfiak között és akkor is ennyi elutasítást kaptak?
Ez melyik kérdés volt? Biztos én írtam ki?
Ebben, amit írok, mi egyébként a trollság?
Sajnos tényleg léteznek ilyen véglények, nem biztos, hogy troll a kérdező.. :/
Milyen nyelven írjam még le azokat, amiket eddig leírtam, hogy megértsd? :D
Leírtam hogy lehet kapcsolatot "szerezni". Te továbbra is nyígsz hogy nem ír senki semmit... Wtf?
Amúgy min változtass? Mondjuk ne legyél hisztis kisfiú, ne általánosítgass, ne dőljön belőled a keserűség, és hasonló apróságok.....de ezeket tényleg le kell írni, magadtól nem jössz rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!