Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal, csinosabb lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal, csinosabb lányok régen is ennyire királynőként viselkedhettek? A régi fiatal fiúknak is ennyi frusztrációt okozott a párkeresés?

Figyelt kérdés

Gondolom, nincs mit magyarázni rajta. Többek között ez az oldal is nagyon jól reflektál arra a jelenségre, hogy ma a 17-30 éves csinos nők kb. bármit megkaphatnak, míg a fiatal férfiak többsége halálfrusztrált, és nem tudja, mit kezdjen a nemi vágyával, amit kapott, csak használati útmutató nem járt hozzá. Nincs kulcsunk a nőkhöz, akik fürdőznek abban, hogy lehet válogatni. Ironikusnak érzem, hogy a fiúk akarnak állandóan szexelni, miközben a nők azok, akiknek ez ténylegesen bármikor lehetséges. S ők tényleg nem értik. Volt futó kapcsolatom jóval idősebb nővel, aki kiskamaszokra jellemző rácsodálkozással hallgatta, amikor elmondtam neki, milyen nehéz egy fiúnak párt találni, milyen stratégiákra nevelődünk rá, milyen siralmas a találati arány a társkeresőkön, stb. Ők tényleg nem értik, mert más világban élnek. Számukra olyan a világ, hogy 15-16 éves kortól jön az ellenkező nem, és menni kell helyekre és előbb-utóbb jön valaki, akit el lehet küldeni, vagy lehet neki zöld utat adni. Nem tudom, egy nő hány napig bírná ki azt a frusztrációt, ami egy férfinak mindennapos, de mindegy.

A kérdés az, hogy ez régen hogy volt. Miben volt más a világ ilyen szempontból? Akkor is ekkora verseny volt a férfiak között és akkor is ennyi elutasítást kaptak?

2018. jan. 22. 13:14
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! A szexuális vágy olyan mint a menzesz? Ezen konkrétan felröhögtem!

Na de, hogy a kérdésre is válaszoljak.

Nehéz összehasonlítani, hiszen az idősebbek nem most fiatalok, mi meg nem voltunk akkor.

Ennekellenére azt gondolom egyszerűbb dolguk lehetett. Nekünk már nagyon széles a világ. Ők valóban igazi szociális életet éltek, egymással és mindenki megtalálta a maga párját. Ma sokszor mit látsz? Ha bemész egy kávézóba asztaltársaságok nyomogatják a telefont.

Amúgy ez az oldal nem példáz semmit! Ez nem a való élet értsétek már meg.

Egyébként kérdező, honnan veszed hogy a lányok/nők nem frusztráltak? Ez már évek óta társadalmi probléma.

2018. jan. 22. 14:18
 12/57 anonim ***** válasza:

Annyival kiegészíteném, hogy fiatalok sokaságának probléma társkeresés. Sőt eleve a kommunikáció.

#11 voltam

29N

2018. jan. 22. 14:21
 13/57 A kérdező kommentje:

#8-as: Rendkívül üdítő volt végre egy józan, objektív női értékelést olvasni, köszönöm. Ezt a választ megbecsülöm, mint az igazgyöngyöt a sártengerben.

Jól mondod, én is pontosan ezt látom: az "átlagos" senkinek nem kell. De tényleg. Van egy alkalmanként rettentő idegesítő közeli lányrokonom, akinél ugyanezt a hisztit hallom állandóan; mindig sír a szája, hogy nem találják meg a normális pasik, csak ezek a lúzerek, akik huszonéves koruk végén még nem rendelkeznek kocsival, meg nem bírnák elvinni étterembe, meg unalmasak, nem lehet velük mit csinálni. Hányingerem van tőle. Valami nagyon elb**ódott a 21. századra, de leginkább a nemi szerepek.

2018. jan. 22. 14:22
 14/57 A kérdező kommentje:

"Az én lányom most 21 éves, és ő is mondta, hogy pasi többlet van nagyon, számomra hihetetlen, de annyian írjátok..."

Ez a "számomra hihetetlen" amúgy megmosolyogtatott, olyan szépen példázza azt, amit írtam. Pont ilyen volt azzal a negyvenes nővel beszélnem. Ő se érti, hozzánk képest buborékban él. Komolyan mondom, hogy azoknak a lányoknak, akik állandóan pocskondiáznak minket, hogy mit nyavajgunk, egyszerűen halvány lila fingjuk nincs arról, hogy mennyire nehéz egy átlagos fiúnak.

Mondok egy példát: ugye van az a mondás, hogy ha tudni akarod, milyen lesz a jövő, nézd meg Japánt. Namármost Japánban e problémának a súlyossága közismert. Ott konkrétan demográfiai válsághoz fog vezetni, hogy a japán nőknek nem elég jók a japán férfiak, és lassan felváltják a szexrobotok a valódi szexet, mert a szerencsétlen férfilakosság nem tud azzal mit kezdeni, hogy nem jut partnerhez.

2018. jan. 22. 14:26
 15/57 anonim ***** válasza:

13-nak: Köszönöm:)

Egyébként igényes a stílusod. Szorítok, hogy sikerüljön!

2018. jan. 22. 14:26
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

8#

Ihol a megoldás!

Kezdjetek olyan nőkkel, akik a 80-as években voltak fiatal lányok, és nem ilyen kis válogatósak, mint a mostaniak!

Abban a korosztályban amúgy is kevesebb a férfi.

Probléma megoldva!

2018. jan. 22. 14:32
 17/57 A kérdező kommentje:

"Kérdező! A szexuális vágy olyan mint a menzesz? Ezen konkrétan felröhögtem! "

Nem fejtettem ki, de arra gondoltam, hogy egy megkerülhetetlen testi tényező, semmi másra. Nem tudom máshoz hasonlítani, mert az hibás összevetés, ha a férfi nemi vágyat a női libidóval vetjük össze. Egyszerűen nem ugyanaz a kettő. Egy fiatal nő nem tudja elképzelni, hogy milyen, amikor egy férfiban munkál a tesztoszteron. A tesztoszteron gyakorlatilag minden emberi dinamizmus alapja, amiatt van versenyszellem a férfiakban, amiatt mennek el háborúzni, amiatt lovallják bele magukat őrültségekbe, amiatt akarnak valamiben állandóan a legjobbak lenni. Ha nagyon lecsupaszítod, gyakorlatilag a teljes emberi történelem mögött a tesztoszteron áll. George R. R. Martin, a Trónok Harca szerzője írt valami olyasmit, hogy mindent a f**z meg a pénz mozgat. Ez ilyen. Mi nem olyanok vagyunk, mint ti, hogy magunkban is tök jól elvagyunk, nekünk az nem egy egyensúlyi állapot, hogy nincs egy állandó partnerünk. Egy fiú kamaszkorától kezdve folyamatosan erre vágyik, és elég nagy szerencse kell ahhoz, hogy hozzá is jusson.

2018. jan. 22. 14:32
 18/57 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan 1 db nő alapján mondasz véleményt?

Nekem is van ilyen nő ismerősöm, nem is egy. Nem velük foglalkozok, hanem a normálisakkal. Ennyi a trükk.

Japánnal kapcsolatban pedig nagyon el vagy tévelyedve, abszolút nem az a probléma, hogy ne lennének elég jók a japán férfiak a japán nőknek....

Egyrészt a fiatalokat egész egyszerűen egyre kevésbé érdekli a szex, a párkapcsolat. Szimplán nem akarják. A másik pedig, hogy náluk tradicionálisabban sokkal többet foglalkoznak a tanulással, munkával. Sokan kb aludni járnak haza, nincs kapacitás párt keresni, vagy párkapcsolatban lenni.

Amit meg a tesztoszteronról írtál.... nos érdekes, ehhez képest elég sokan kiválóan megvannak nő nélkül.

2018. jan. 22. 14:35
 19/57 A kérdező kommentje:
#16: Amúgy nem hülyeség, tapasztalatot gyűjteni jó, de nagy szerencse kell hozzá, hogy ilyet találjon az ember. Én inkább abban látom a megoldást, hogy konzervatívabb lányok körében kell nézelődni. Egy budapesti belvárosi, magára adó normális csajnak kb. lehetetlen megfelelni, minimum legyél nála 4 évvel idősebb vagy nézz ki annak.
2018. jan. 22. 14:36
 20/57 anonim ***** válasza:
93%

Verd ki akkor vagy prostizz, ha csak a farkad irányít. Férfiként annál többre tartom magam, hogy akarat nélküli ösztönlényként viselkedjek és még meg is magyarázzam utána, hogy ez miért nem szánalmas dolog.

A Tinder nagyon rossz példa, ha számodra egy virtuális egofényezésre kitalált alkalmazás jelenti a társkeresést, akkor bajok vannak.

2018. jan. 22. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!