Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal, csinosabb lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal, csinosabb lányok régen is ennyire királynőként viselkedhettek? A régi fiatal fiúknak is ennyi frusztrációt okozott a párkeresés?

Figyelt kérdés

Gondolom, nincs mit magyarázni rajta. Többek között ez az oldal is nagyon jól reflektál arra a jelenségre, hogy ma a 17-30 éves csinos nők kb. bármit megkaphatnak, míg a fiatal férfiak többsége halálfrusztrált, és nem tudja, mit kezdjen a nemi vágyával, amit kapott, csak használati útmutató nem járt hozzá. Nincs kulcsunk a nőkhöz, akik fürdőznek abban, hogy lehet válogatni. Ironikusnak érzem, hogy a fiúk akarnak állandóan szexelni, miközben a nők azok, akiknek ez ténylegesen bármikor lehetséges. S ők tényleg nem értik. Volt futó kapcsolatom jóval idősebb nővel, aki kiskamaszokra jellemző rácsodálkozással hallgatta, amikor elmondtam neki, milyen nehéz egy fiúnak párt találni, milyen stratégiákra nevelődünk rá, milyen siralmas a találati arány a társkeresőkön, stb. Ők tényleg nem értik, mert más világban élnek. Számukra olyan a világ, hogy 15-16 éves kortól jön az ellenkező nem, és menni kell helyekre és előbb-utóbb jön valaki, akit el lehet küldeni, vagy lehet neki zöld utat adni. Nem tudom, egy nő hány napig bírná ki azt a frusztrációt, ami egy férfinak mindennapos, de mindegy.

A kérdés az, hogy ez régen hogy volt. Miben volt más a világ ilyen szempontból? Akkor is ekkora verseny volt a férfiak között és akkor is ennyi elutasítást kaptak?

2018. jan. 22. 13:14
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

Mert ez nem evidens. Meg nem törvényszerű se egyébként: most próbaképp letöltöttem egy szexi tshávó képét és azzal tinderezek. Mit ad isten, rögtön lett két találatom. Mik vannak!

De persze ezt nem lehet elmondani élőben. Ha valaki elkezd arról beszélni, hogy milyen k***ott magasak a mai lányok igényei, azt a mai lányok elküldik az anyjába, hogy mit sír, legalább nem kell megdögölnie a fronton. Na ja.

2018. jan. 25. 15:20
 42/57 A kérdező kommentje:
Egyébként meg még azért jó, mert szökővente egyszer azért össze lehet akadni egy-egy normális lánnyal. Csak nagy mázli kell hozzá.
2018. jan. 25. 15:21
 43/57 anonim ***** válasza:
100%

"tshávó"????? Ez most komoly? :D

Hát jó, én próbáltam segíteni, de úgy nézem, ennyi erővel leülhettem volna egy lóval is sakkozni.

Ha nem vagy hajlandó segíteni magadon, akkor más se fog tudni.

Jó mulatást a tinderezgetéshez, biztos megéri...

2018. jan. 25. 15:23
 44/57 A kérdező kommentje:

Direkt írtam így, utalva a ma menőnek számító szexi idiótákra (írhattam volna páwát vagy te$$ót is), de látom nem jött át az irónia. Lehet, hogy nem járnál jól a sakkozással, ha ennyit se értesz meg.

Semmi mást nem teszek, mint egy kísérletet végzek. Nem én vagyok az egyetlen:

https://www.youtube.com/watch?v=lY8rzo4Ik4M

A jelenséget, miszerint a nőknek is első a külső, bármit is mondanak, pedig más is megörökítette:

https://www.youtube.com/watch?v=gN08ZIIlLYs

Érdekes módon ezek a csajok le se kopnak. Az első csak azután törölt, miután direkt hülyeségeket írtam neki. Úgy látszik, azért nem a külső a minden. De mindenesetre ahhoz rohadtul kell, hogy esélyt kapjon az ember.

Készséggel otthagyom egyébként a tindert, ha megmondod, hol lesz esélyem normális, csinos és nem elszállt csajt találni. Csak ne a könyvtárral gyere. Ne is a tánccal, ne is a jógával. Ezeken a helyeken ma már több fiú van, mint lány. Szerencsétlen fiúk mindenhol keresik az alkalmat, annyira nehéz csajozni. Ha meg rúdtáncolni vagy balettozni mennék, akkor meg nem hinnék el, hogy nem vagyok meleg.

2018. jan. 25. 15:29
 45/57 anonim ***** válasza:
81%

Végülis csak pár oldalnyi kifejtést írtam már neked... De ha el se olvastad, akkor sajnálom.

(Milyen rétegben ismerkedsz amúgy, ahol az ilyen te$$ó stb menőnek számít??? Kezdem érteni, mi lehet a baj...)

2018. jan. 25. 15:37
 46/57 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyen "kísérleteket" meg úgy ferdíti el a készítő, ahogy jólesik :)
2018. jan. 25. 15:37
 47/57 anonim ***** válasza:
74%

"most próbaképp letöltöttem egy szexi tshávó képét és azzal tinderezek. Mit ad isten, rögtön lett két találatom."

Aha. A 29-es válaszodban még arra verted a nyálad, hogy te is jóképű vagy. Most akkor mikor hazudtál nagyobbat?

2018. jan. 25. 17:22
 48/57 A kérdező kommentje:

#45: elolvastam, reagáltam. Nem olvastad el? De igen, mert te is reagáltál. Csak most, miután szarkasztikus voltam, úgy döntöttél, megsértődsz.

"Az ilyen "kísérleteket" meg úgy ferdíti el a készítő, ahogy jólesik :)"

Miért hazudnék?

2018. jan. 25. 21:12
 49/57 A kérdező kommentje:

"Aha. A 29-es válaszodban még arra verted a nyálad, hogy te is jóképű vagy. Most akkor mikor hazudtál nagyobbat?"

Annyit írtam, hogy jóképű vagyok. Ezen az oldalon gyakorlatilag semmit nem írhat le magáról az ember úgy, hogy a sok büdös paraszt neki ne esne, hogy mekkora egy nagyképű p*cs. Ha leírom, hogy "jó tanuló vagyok", "évfolyamelső vagyok", "okos vagyok", akkor az nem tényközlés, hanem pöffeszkedés szerintetek.

Mit vársz, mit írjak? Hogy ronda vagyok? Akkor megnyugszik a kis lelked? Aki ronda, az nem úgy néz ki, mint én. Ha neked ez nyálverés, akkor sajnállak.

A csávó, akinek a képét letöltöttem meg modell, úgy néz ki, mint akit kiöntöttek. Direkt ilyen szuperszépfiút választottam. Úgy látszik, csak erre figyelnek fel a csajok.

2018. jan. 25. 22:19
 50/57 A kérdező kommentje:

"(Milyen rétegben ismerkedsz amúgy, ahol az ilyen te$$ó stb menőnek számít??? Kezdem érteni, mi lehet a baj...)"

Hülye vagy. Nem fogod fel, mi az a szarkazmus, b***meg? Nem érted, hogy pont az ilyen ecsetfejű pávákat karikírozom ki a "te$$ó", "páwa" stb. szavakkal?

Felfogod, hogy mit jelent az, hogy valaki szemléltetésképpen használ egy szót?

2018. jan. 25. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!