Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal, csinosabb lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal, csinosabb lányok régen is ennyire királynőként viselkedhettek? A régi fiatal fiúknak is ennyi frusztrációt okozott a párkeresés?

Figyelt kérdés

Gondolom, nincs mit magyarázni rajta. Többek között ez az oldal is nagyon jól reflektál arra a jelenségre, hogy ma a 17-30 éves csinos nők kb. bármit megkaphatnak, míg a fiatal férfiak többsége halálfrusztrált, és nem tudja, mit kezdjen a nemi vágyával, amit kapott, csak használati útmutató nem járt hozzá. Nincs kulcsunk a nőkhöz, akik fürdőznek abban, hogy lehet válogatni. Ironikusnak érzem, hogy a fiúk akarnak állandóan szexelni, miközben a nők azok, akiknek ez ténylegesen bármikor lehetséges. S ők tényleg nem értik. Volt futó kapcsolatom jóval idősebb nővel, aki kiskamaszokra jellemző rácsodálkozással hallgatta, amikor elmondtam neki, milyen nehéz egy fiúnak párt találni, milyen stratégiákra nevelődünk rá, milyen siralmas a találati arány a társkeresőkön, stb. Ők tényleg nem értik, mert más világban élnek. Számukra olyan a világ, hogy 15-16 éves kortól jön az ellenkező nem, és menni kell helyekre és előbb-utóbb jön valaki, akit el lehet küldeni, vagy lehet neki zöld utat adni. Nem tudom, egy nő hány napig bírná ki azt a frusztrációt, ami egy férfinak mindennapos, de mindegy.

A kérdés az, hogy ez régen hogy volt. Miben volt más a világ ilyen szempontból? Akkor is ekkora verseny volt a férfiak között és akkor is ennyi elutasítást kaptak?

2018. jan. 22. 13:14
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

"Nekem is van ilyen nő ismerősöm, nem is egy. Nem velük foglalkozok, hanem a normálisakkal. Ennyi a trükk. "

Jó, akkor mondd meg, hol találom a normálisakat. Ők egyébként rendszerint foglaltak. A legtöbb olyan lányismerősöm, aki nagyon normális, okos, és mellette nem néz ki rosszul, az kamaszkora óta folyamatosan foglalt.

"Egyrészt a fiatalokat egész egyszerűen egyre kevésbé érdekli a szex, a párkapcsolat. Szimplán nem akarják."

Már a férfiak, vagy a nők? A férfiak nem hiszem, hogy csak úgy lemondanának róla.

"Amit meg a tesztoszteronról írtál.... nos érdekes, ehhez képest elég sokan kiválóan megvannak nő nélkül."

Kapcsolat nélkül. Nem mindegy. Aki meg "jól megvan", az lehet, hogy közben prostizik, mert az is egy stratégia. Azon is érdemes elgondolkodni, miért van a történelemben folyamatosan igény a prostitúcióra, és miért a férfiak részéről van igény. Ez mind azt támasztja alá, amit én írtam. Minket jobban zavar, ha nincs partner.

2018. jan. 22. 14:40
 22/57 A kérdező kommentje:

"Verd ki akkor vagy prostizz, ha csak a farkad irányít. Férfiként annál többre tartom magam, hogy akarat nélküli ösztönlényként viselkedjek és még meg is magyarázzam utána, hogy ez miért nem szánalmas dolog. "

Ez a No. 2. érv, amit már nagyon vártam, hogy "ja, hogy te egy ilyen ösztönylényállat vagy, hogy csak a szex kell, akkor prostizzál!". Mert csak akkor zavarhat, ha csak a farkam irányít, ugye? Talán éppen azért szenvedek ennyit, mert normális kapcsolatot keresek.

2018. jan. 22. 14:41
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hol van valami klubja a normális lányoknak. Minket a barátnőmmel egy közös ismerősünk mutatott be egymásnak, mikor épp egyszerre ugrottunk be hozzá véletlenül.

"Már a férfiak, vagy a nők?"

Írtam: a fiatalok.

[link]

"17.9% of male respondents said they had little interest (or a strong dislike) of sex"

Biztos van, aki prostizik. Én pl teljesen jól megvoltam, mielőtt összejöttem a barátnőmmel - előtte még kamaszkoromban volt egy rövid "kapcsolatom", aztán évekig semmi. Volt más, ami lekössön, elvoltam, úgy voltam vele, hogy majd ha találkozok olyan lánnyal, aki szimpatikus és akitől akarok valamit, akkor úgyis lépni fogok, addig meg minek vergődjek.

2018. jan. 22. 14:47
 24/57 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Te nem normális kapcsolatot keresel, hanem egy eszközt, amivel lecsapolhatod az agyadra ment tesztoszteront. Magyarul csak szexet akarsz, de azt görcsösen.

Ez az, ami úgy süt rólad, hogy lebarnulnak a nők a közelben.

Márpedig egy nőnek igen ritkán az minden álma, hogy egy kanos kis tacskó rajta gyakorlatozzon.

[link]

2018. jan. 22. 14:49
 25/57 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű. Ha nem találsz partnert, akkor vidd lejjebb a mércét.

Ha hiszed, ha nem, rengeteg elkeseredett lány van, akit észre se vesznek.

Csak gondolom neked "ők" nem ütik meg a szintet...

Még annyi, hogy párkapcsolatban élő és egyedülálló nem tökéletes férfiak és nők is találkoznak a frusztrációval, hogy a jobban kinéző társaik jobb helyzetben vannak. Ez nem újdonság. Sírjon az elefánt mert nem tud repülni?

Egyébként tényleg sajnos úgy tűnik, hogy eluralkodott rajtad a frusztráció és ez elég taszító tud lenni. Ha ismerkedsz szerintem ne ezzel kezdd, mert hanyatt-homlok menekülni fognak...

2018. jan. 22. 15:08
 26/57 anonim ***** válasza:
94%

"a 17-30 éves csinos nők "

Ja, megint a régi nóta. Neked fiatal, csinos nő kéne, mer' az neked jár. De a fiatal csinos nő ne akarjon fiatal, jóképű férfit, hanem érje be veled, mert a külsőre menni milyen felszínes dolog.

Tényleg nem látod, milyen szánalmasan nevetséges vagy a kettős mércéddel?

2018. jan. 22. 16:58
 27/57 anonim ***** válasza:
#4-es: az általad leírt modell (apuka eldönti, kihez megy a lánya, és ha nem ért vele egyet, felpofozza) idejétmúltságáról szólt a "Körhinta" c. film. Ami 1956-ban készült.
2018. jan. 22. 18:19
 28/57 A kérdező kommentje:

"Nem. Te nem normális kapcsolatot keresel, hanem egy eszközt, amivel lecsapolhatod az agyadra ment tesztoszteront. Magyarul csak szexet akarsz, de azt görcsösen."

Rosszul látod. Bár nem mondom, hogy szívesen próbálgatnám magam, gyűjtenék tapasztalatot, tehát nem zárkózom el a könnyű kapcsolattól sem. Én igazából a kimaradt kamaszkoromat szeretném bepótolni. De úgy összességében annak örülnék a legjobban, ha komoly társat találhatnék. Volt egyébként nemrégiben egy, az általad leírthoz hasonló

kapcsolatom, s ott nem zavarta a lányt a kanosságom. Engem sem az övé :) Egyébként nem kifejezetten szexet akarok, hanem bizonyos intim vágyaim megvalósulását, de erről nem itt fogok írni. A lényeg, hogy bizalmas, bensőséges viszonyra vágyom. Egy olyan lányra, akivel együtt lehetnénk egy kicsit megkésett kamaszok. Meg arra, hogy mondjuk egy koliban lakjak, és fiatalok között legyek. Én kvázi szüleim korabeli emberek között nőttem fel, nem tanultam meg egy csomó mindent, és most már ott tartok, hogy ha így megy tovább, felkötöm magam.

"

Még annyi, hogy párkapcsolatban élő és egyedülálló nem tökéletes férfiak és nők is találkoznak a frusztrációval, hogy a jobban kinéző társaik jobb helyzetben vannak. Ez nem újdonság. "

Nem vagyok fizikumra nagy szám, de jóképű vagyok. Viszont mindig azt éreztem, hogy inkább a korosztályommal való kommunikációs deficit a hiba. Nagyon rosszul éltem meg a kamaszkorom. Mintagyereknek kellett lennem, most meg azt érzem, hogy hiába szeretnék újrakezdeni dolgokat, ha 6-7 évvel fiatalabbnak kéne lennem hozzá.

"Egyébként tényleg sajnos úgy tűnik, hogy eluralkodott rajtad a frusztráció és ez elég taszító tud lenni. Ha ismerkedsz szerintem ne ezzel kezdd, mert hanyatt-homlok menekülni fognak..."

Pedig én ezzel szoktam... általában úgy mutatkozom be, hogy "Szia, Frusztrált Frici vagyok, meghívhatlak egy szódára?", aztán elmesélem neki, hogy milyen későn vesztettem el a szüzességem, és hogy milyen kevés alkalommal szexeltem. Meg mesélek nekik kora kamaszkori fantáziákról is. Elmondom nekik, hogy különösen szeretem a pitepucsítást (squat cobbling), meg hogy szerepeltem már télapós témájú felnőttfilmekben statisztaként. Az is előfordul, hogy hátulról, a hajukat megrántva szólítom meg őket, vagy beledúdolok valamit a fülükbe, mert azt hallottam, a nők szeretik a meglepetéseket. Ha ezek nem jönnek be, akkor mindig megkérem őket, hogy ajánlják fel nekem az adójuk egy százalékát, hogy elmehessek luxusprostizni. Akkor lehet, hogy eddig ez volt a baj?

2018. jan. 22. 23:35
 29/57 A kérdező kommentje:

"Neked fiatal, csinos nő kéne, mer' az neked jár. De a fiatal csinos nő ne akarjon fiatal, jóképű férfit, hanem érje be veled,"

Hát, de én is fiatal és jóképű vagyok :P Persze, hogy érje be velem. Miért, hány évesnek gondoltál? 25 vagyok. Állok a rendelkezésükre :D

2018. jan. 22. 23:39
 30/57 anonim ***** válasza:
100%

Japánt nagyon nagy ostobaság volt idekerverni. Teljesen más társadalmi berendezkedés, ég és föld. Ráadásul túlnyomórészt férfiak nem akarnak szexelni, mert gyerekszülés után a nő már csak anyának számít, nem érnek hozzá. Rengeteg a frusztrált nő. Alapból sem "illik" ott túl ézrelmesnek lenni, van hogy a szeretlek szó is csak egyszer , a kapcsoat elején hagyja el a felek száját. Van olyan pár akik olyan hivatalos hangnemben beszélnek egymással, mint egy banki ügyintézőnél. A nők sokszor azért is keresnek inkább külföldi partnert, mert nem olyan ridegek és érzelemmentesek mint a japán férfiak jó része. Szóval, ezt a témát teljesen külön kezeld, köze nicns ahhoz amiről te írtál.

Párommal 23 évesen jöttünk össze, ő nagyon csóró családból jött, semmije nem volt az eszén kívül. Munkahelyen találkoztunk, mindketten alapfizut kaptunk, később, együtt kezdtük el feltornázni magunkat egy jobb életszínvonalra. Együtt vettünk lakást és kocsit is. A páromban többek között az volt szimpatikus, hogy nem futkározott csajok után. Volt egy komoly kapcsolata, amikor véget ért nem hajotta a csajokat, hogy kiélje a vágyát, nem szűkölt mint egy kutya h neki csaj kell, nem írogatott rá boldog boldogtalanra. 2 évig egyedül volt, és amikor velem találkozott éreztem, hogy csak én kellek neki, mindent megtett értem. Fél évig(!) udvarolt, mire beadtam a derekam. Azóta is nagyon boldogok vaguynk,most lesz az esküvőnk.

Na az ilyen férfiből kevés van.

Viszont szétnézve az ismerőseim között, szinte mindenki, fiatalon, csupasz seggel jöttek össze. Senki nem a pénzra hajtott. De persze lehet csak rossz körökben mozgok :D

26/N

2018. jan. 23. 09:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!