Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jönnek itt sokan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek itt sokan a nőgyűlölettel, amikor valójában sokkal több a férfigyűlölő?

Figyelt kérdés

Az itteni nőkből valósággal sugárzik a férfigyűlölet, a negatívizmus, és a lenézés. Szinte mintha még jobban le akarnák húzni az egyébként is megtépázott önbizalmú férfiakat. Ilyeneket írnak egy 30 alatti férfira, hogy mamahoteles lúzer, még nincs saját egzisztenciája, nincs saját lakása, még nem igazi férfi, sosem jönnének össze ilyennel (könyörgöm, miből lenne saját lakása annak aki nem örököl, amikor 23 éves koráig tanul az átlag? aki albérletben lakik az meg hülye mert szórja a pénzt), meg még tapasztalatlanok is a nőknél és ez milyen undorító.

Egy 30 feletti férfira meg mit mondanak? Hogy az már egy sörhasat eresztetett, kopaszodó, löttyedt vénember, aki egy menetet is alig bír már ki az ágyban.

És az ilyen válaszok, általában 80% feletti "hasznos" minősítést kapnak.

Könyörgöm mi ez ha nem férfigyűlölet? Minden nő ilyen begyepesedett vagy csak az itteniek?

2018. jan. 21. 23:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem te kevered a szezont a fazonnal.

Az NEM férfigyűlölet, ha egy nőnek problémája van bizonyos férfiakkal.

A mamahotelhez: az exem is, és a párom is a szüleikkel élnek. Az exemet mamahoteles szerencsétlennek tartom, a páromat nem.

Tudod, mi a különbség? Míg a párom a saját keresetéből tartja el magát, csinálja a házimunkát otthon, önálló, csak épp nem akar egyedül élni, addig az exem egy pirítóst nem képes megcsinálni, konkrétan telefonon hívogatott, hogy hogyan kell felmosni mert ő nem tudja, keresete nincs, egész nap ül otthon, veri a farkát, videojátékozik, és anyuci kiszolgálja.

Szerintem manapság igen kevesen nézik le, akinek nincs saját ingatlana, mert nagyon nehéz hozzájutni, de bizony sokaknak még egy albérlet is elérhetetlen... az viszont a hozzáálláson múlik, hogy a szülőkkel élés mamahotel lesz-e.

A 30 feletti férfiakra miket mondanak? Brühühü... nézd meg, mit mondanak a 25 év feletti nőkre.

2018. jan. 22. 11:09
 32/37 anonim ***** válasza:
72%

Na az ilyeneket nem bírom. Piszkálta egy gonosz lány, emiatt összetört? Jaj szegény :(((

Engem meg is vertek suliban nem is egyszer, aztán mégis élem világom boldogan, kapcsolatban, nem vetítem ki a világra a bajaim. Egyszerűen megtanultam erősebbnek lenni meg elkerülni a sz$$háziakat, aztán kész.

A gyerekek sokszor gonoszak, ha mindenki összeomlana és magányos maradna, akit suliban piszkáltak, akkor rövid időn belül kipusztulna az emberiség.

2018. jan. 22. 11:12
 33/37 anonim ***** válasza:
24%

Nem kell gyűlölni a nőket, csak el kell őket kerülni messzire, hogy a magas egojuk lecsökkenjen végre. :D

Járjátok a saját utatokat és xarjatok a nőkre. :D

2018. jan. 22. 11:59
 34/37 anonim ***** válasza:

Valaki meg is tudná fogalmazni, hogy mi "nem hasznos"-at írtam, vagy csak a piros kéz nyomkodása megy, az érvek már nem? :D

(#34 és #35)

2018. jan. 22. 12:56
 35/37 anonim ***** válasza:
91%

29-esnek igaza van, és nem tudom, ezt miért nem látjátok.

Akármilyen SEMLEGES véleménye van egy nőnek egy másik nőről, azt azonnal irigységnek bélyegzik a férfiak. Belinkelnek két testalkatot, az egyik tetszik, a másik nem, akkor én irigy vagyok.

Nem tudom, ez hol van, de itt sokat mesélnek valami fórumról, ahol kövér nők mondják, hogy csontokkal csak a kutyák játszanak - na, ők tuti irigyek. És ezek a kövér nők UGYANAZOK, mint itt azok a pasik, akik azt mondják, hogy "nektek a jóképű bunkó kell". Ezt nem veszitek észre? Mikor a kövér nő irigykedve mondja a normálisan felöltözött vékony lányra, hogy "riibanc", az ugyanolyan irigység, mint mikor itt bemesélik maguknak a srácok, hogy ők rendesek, mert rondák, és aki helyes, az csak bunkó lehet, aki izmos, az csak ostoba lehet.

2018. jan. 22. 13:22
 36/37 anonim ***** válasza:

Te is tudod a vitatkozáshoz érvek és intelligencia is szükséges. Ennek hiányában marad a piros kéz nyomogatása. Ezt láthatod itt is és bármelyik másik kérdésnél.

Sajnos ezeket a kezeket egyetértek/nem értek egyet jelként használják. Pedig egyáltalán nem erre van. Ugyanis attól, hogy valamivel nem értek egyet még lehet hasznos válasz a kérdező számára.

(#28)

2018. jan. 22. 13:59
 37/37 anonim ***** válasza:

17-nek: Jó a tanmese, de tényleg.

Lehet, hogy pl. Angliában ezért vannak külön fiú osztályok és lány osztályok?

Lehet, hogy ott tudnak valamit?

(Tesóm fia 17 éves, középiskolás, és ő mondta, hogy ott szünetben össze vannak eresztve, de amúgy osztály szinten nincs koedukáltság.

2018. jan. 22. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!