Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek itt sokan a nőgyűlölettel, amikor valójában sokkal több a férfigyűlölő?
Az itteni nőkből valósággal sugárzik a férfigyűlölet, a negatívizmus, és a lenézés. Szinte mintha még jobban le akarnák húzni az egyébként is megtépázott önbizalmú férfiakat. Ilyeneket írnak egy 30 alatti férfira, hogy mamahoteles lúzer, még nincs saját egzisztenciája, nincs saját lakása, még nem igazi férfi, sosem jönnének össze ilyennel (könyörgöm, miből lenne saját lakása annak aki nem örököl, amikor 23 éves koráig tanul az átlag? aki albérletben lakik az meg hülye mert szórja a pénzt), meg még tapasztalatlanok is a nőknél és ez milyen undorító.
Egy 30 feletti férfira meg mit mondanak? Hogy az már egy sörhasat eresztetett, kopaszodó, löttyedt vénember, aki egy menetet is alig bír már ki az ágyban.
És az ilyen válaszok, általában 80% feletti "hasznos" minősítést kapnak.
Könyörgöm mi ez ha nem férfigyűlölet? Minden nő ilyen begyepesedett vagy csak az itteniek?
A probléma ezzel az, hogy az itteni "férfigyűlölet" általában csak reakció a személyeskedő, provokatív kérdésekre. Ritka az olyan, amikor a nők kezdeményezik a harcot a férfiakkal. Inkább az megy itt, hogy jön valaki azzal, hogy "Tényleg aranyásó az összes nő és csak a pénz felé vannak érzelmeik?" és erre NEM lehet normálisan válaszolni. Ha beléd akarnak rúgni, akkor nem fogsz leállni az illetővel, és megsimogatni a fejét, mondván, hogy "Legyen önbizalmad :)!". Ez nem így megy.
Amúgy meg figyeld meg, hogy férfiak által kiírt normális kérdések alatt a nők abszolút nem "begyepesedettek", sőt, olyankor kifejezetten biztatják az illetőt. Volt pl itt egy szakács azt hiszem pár hete, aki megkérdezte, hogy a nőknél előny-e ha ő szeret főzni, és jött is a sok biztatás, ego-növelés, stb, és tudod ki volt az egyetlen, aki lecsicskázta a kérdezőt? Bingó, egy pasi...
Itt már az férfigyűlöletnek számít, ha valaki nem utálja a nőket.
Elhiszem, hogy fáj neked, ha bántanak. De itt eléggé fogalmi zavaraid lehetnek. Férfigyűlölet a maga szószerinti értelmében az, amikor az egész férfi fajról beszélnek gyűlölködve. Nem pedig az, amikor néhány megkeseresett gyakorist húznak le, önbizalomhiányos emberkéket. Itt személyekről beszélsz, nem az egész férfi nem iránti gyűlőletről.
Ugyanúgy a nőgyűlölő fogalmat is inkább arra használják, aki az összes nőt elítéli, nem arra, aki megbántott 1-2 bizonyos nőt.
Van olyan válaszoló, akit szinte felismerek a stílusából, mert minden kérdésnél ugyanazt nyomja.
Pl. a kérdező ír egy SZEMÉLYES problémájáról valamelyik barátjával, és ez a válaszoló rendszerint bármilyen kérdés kapcsán ki egyből kitér a női nemre, még ha nem is arról szólt a kérdés. Mindenből arra aszociál, hogy bármely probléma gyökere csak az lehet, hogy egy nő van a színtéren.
A nőgyűlölet itt kezdődik, és nem ott, hogy vitatkozik veled valami konkrét okból pár nő.
Megsúgom, hogy megy ez:
Az oldalon a férfi felhasználók többet hisztiznek és több szánalmas kérdést tesznek fel, mint a nők. Elsősorban nőkkel szemben.
A nőknek és a normális férfiaknak kétféle reakciója lehet ezekra az aberrált görényekre: vagy kikerüli őket, vagy kijavítja őket, először csak szépen. Viszont mivel a kérdés a legtöbb esetben egy trágya értékítélet és olyan feltételezések halmaza, amik már bicskanyitogatóak, ez nem mindig sikerül. Ehhez társul még az, hogy ha megy is szépen az első kör, le vagy pontozva, hazug vagy, képmutató vagy, szemét vagy, hogy mered azt tanácsolni az illetőnek, hogy nézzen magába vagy vegye kezébe az életét a farka helyett. És akkor ne legyél ideges.
Nincs szó férfigyűlöletről. Az ostoba, elmebeteg, undormány emberekkel való véget nem érő civódásról van szó. És mivel ezek a rinyáló ganélék általában férfiak, így egy hasonlóan egybites idióta szemében az a konklúzió, hogy férfigyűlet megy és azt tolerálja mindenki. Nem, csak tudod a többség normális ember és látja, milyen dolgokkal járatja le magát az illető, vagy milyen neveletlen, gusztustalan, ezért nem védi meg. De hidd el, mikor egy ostoba lotyó tesz fel nonszensz kérdést, őt is porig oltják. Mert gyűlöljük már a nyakatekert gondolkodású aberrált férgeket, akik a netre szorulva tönkreseszik ezt az oldalt is azzal, hogy itt élik ki magukat ahelyett, hogy változnának, vagy (bocs) felkötnék magukat végre a fäszba, ha már nem tudnak hasznos, jól működő tagjai lenni a társadalomnak a devianciájukkal.
Nem, nem tudok empatikus lenni és nem tudom kedvesen gagyogva az illető szájába rágni azt, hogy miért egy szánalmas alja retek, ha azzal akarja elérni, hogy a nők felfigyeljenek rá, hogy össze-vissza hazudik meg hitelt vesz fel, hogy vegyen egy kurvva kocsit, meg miért nem jó stratégia úgy nőt szerezni, ha befekszik mellé for no reason az ágyba. Normális ember ezt nem díjazza, sőt, csak felbässza magát rajta, hogy miért élnek ekkora hulladékok...
Egy illetőröl mesélek nektek! Gyűljetek körém gyerekek!
Ismerek egy srácot, már általános iskolás kora óta. Egy vékony szemüveges srác volt, nevezzük Balázsnak.
Egy osztályba jártunk kb fele-fele arányban voltak fiúk és lányok.
A srácnak voltak problémái, beilleszkedési problémái. Tulajdonképpen egy csöndes, magának való gyerek 2-3 barátja volt csupán. Az osztályban kialakultak a klikkesedések az idők folyamán. Az ő csoportja, baráti köre megmarad 3 főben. Mivel magának való volt, csak idő kérdése, hogy valaki belé kössön. A lány táborban\csoportban a "góré" egy nagyon kövér csaj volt. Ő volt a falkavezér. Kinézte magának a srácot és szinte minden nap kapot valami sértő megjegyzést. Így ment ez 8. végéig.
Elkezdte a középiskolát itt már 80%ban voltak lányok. A történelem, mintha megismételte volna önmagát. Első évben semmi kirándulás stb.. Minden happy!
Utána ugyanúgy fikázták, köpködték szerencsétlent, de úgy, hogy nem tett semmit ami ezt indokolta volna.
Elkezdte a szakmát másik suliban itt már 100% fiúk voltak. Érdekes mód semmi ellenséges megnyilvánulás nem történt. Majd dolgozott és munka mellett suliba járt. Csak egy barátnője volt, vele sem jutott el az ágyig, de ez a lány hibájából kifolyólag.
Most jól keres építi a jövőjét, de teljesen elvonul a világtól. Csak dolgozni jár. Annyira szétverték az önbecsülését, hogy nem tudja elképzelni valaha lesz kapcsolata. Csak van a világban.
Nő vagyok. Én is tettem fel már ostoba kérdéseket ezen az oldalon, amiért már megkaptam a magamét, így legközelebb már meggondoltam, hogy miket írok ki, ne legyen marhaság.
Nem tartottam senkit sem nőgyülölőnek amiatt, hogy személyszerint engem lehordott, amikor megérdemeltem, inkább elgondolkodtam ezen, ha okom volt rá, inkább tanultam belőle.
Más kérdéseknél is nem nézem, hogy nő-e az illető, vagy férfi, ha butaságot írt, akkor megmondom ezt, nemtől függetlenül. Ha éppenséggel egy nő leírása ellenszenves, akkor épp úgy hozzá fordulok kritikusan. Ez semmiképpen sem nem-függő. Fel kéne már fogni. Ezzel csak bővited a buta gyakoris általánosítások széles listáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!