Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jönnek itt sokan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek itt sokan a nőgyűlölettel, amikor valójában sokkal több a férfigyűlölő?

Figyelt kérdés

Az itteni nőkből valósággal sugárzik a férfigyűlölet, a negatívizmus, és a lenézés. Szinte mintha még jobban le akarnák húzni az egyébként is megtépázott önbizalmú férfiakat. Ilyeneket írnak egy 30 alatti férfira, hogy mamahoteles lúzer, még nincs saját egzisztenciája, nincs saját lakása, még nem igazi férfi, sosem jönnének össze ilyennel (könyörgöm, miből lenne saját lakása annak aki nem örököl, amikor 23 éves koráig tanul az átlag? aki albérletben lakik az meg hülye mert szórja a pénzt), meg még tapasztalatlanok is a nőknél és ez milyen undorító.

Egy 30 feletti férfira meg mit mondanak? Hogy az már egy sörhasat eresztetett, kopaszodó, löttyedt vénember, aki egy menetet is alig bír már ki az ágyban.

És az ilyen válaszok, általában 80% feletti "hasznos" minősítést kapnak.

Könyörgöm mi ez ha nem férfigyűlölet? Minden nő ilyen begyepesedett vagy csak az itteniek?

2018. jan. 21. 23:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
75%

“Férfi mozgalom nincs”

Ez honnan a csudából vetted? Hadd ne nevezzek meg a mai korból is, de azonkívül az elmúlt évezredek régi rendje is férfimozgalomnak tudható be.

2018. jan. 22. 02:33
 22/37 anonim ***** válasza:
77%
No ma'am
2018. jan. 22. 02:34
 23/37 anonim ***** válasza:
15%
Nem én jártam így cuncimókus, hanem az a srác.
2018. jan. 22. 02:36
 24/37 anonim ***** válasza:
88%

1. Olyan férfiak kérdéseiről beszél, akik nem tanácsért fordulnak a válaszolókhoz, hanem szintén “Ki vagyok én, megmondom a tutit” stilusban indítanak a kérdésben, nőgyűlölő tartalommal, onnan kezdődik a kakaskodás.

+szàmos olyan kérdés van, ahol a kérdező nem olvassa el, legalábbis nem reagál a normális tanács tartalmú válaszokra, csak azt keresi, hogy mibe köthessen bele a válaszok közt, onnantól ő is provokál. Sok példa van arra is, hogy az ilyen önsajnáltató egyének nem olvassák a tanácsokat, csak tovább nyomatják a síránkozást. Talán egyeseknek ez is provokatív, mindenesetre érthetetlen, hogy miért írta ki a kérdést.

2. Attól, hogy valaki ilyen témákban hozzászól, az nem jelenti azt, hogy csak “ezért jár fel az oldalra”, más dolgokért is feljár.

2018. jan. 22. 03:02
 25/37 anonim ***** válasza:
94%

Ha egy olyan kérdést olvasok, ahol a nők olyan hibájára hívják fel a figyelmet, ami tényleg gyakori, akkor:

-ha nőként oda írom, hogy jogos a felvetés, sok nőnek hibája, esetleg köztük nekem is, és még javasolok is valamit, hogy hogy lehet kezelni ezt a dolgot, anélkül, hogy a két fél megölné egymást.

Akkor lepontoznak. Vagy zsigeri utálat miatt, vagy ki tudja miért? Pedig elismertem a kérdésben szereplő dolgot és még megoldást is javasoltam rá. Lepontozáson kívül esetleg még nekem is esnek néhányan.

A másik lehetőség, hogy nem értek egyet a kérdésben lévő általánosítással. És megpróbálok rávilágítani, hogy miért téves ez. Akkor ismét lepontoznak, nekem esnek, mondván, hogy tökéletesnek hiszem magam.

Pedig egy nagy fenét tartom magam annak. Pontosan tisztában vagyok a hátrányaimmal is. De ha a kérdés szempontjából lényegtelenek az én jellembeli hibáim, akkor minek fejtsem ki?

Pl: ha a kérdés arra irányul miért hisztis sok nő, akkor elismerem, hogy rám is igaz és bizony komoly erőfeszítésembe kerül ezt legyőzni. De ha arról van szó, hogy a nők nem elég háziasak, akkor azzal nem értek egyet, mert az én környezetemben nem ezt látom, de nem fogom a kérdés kapcsán elkezdni leírni, hogy amúgy heti rendszerességgel nálunk is megtörténik a "- Mi a bajod? - Semmi!" párbeszéd. Hiszen a kérdés szempontjából lényegtelen ez a fajta rossz tulajdonságom.

A fő problémát abban látom, hogy a válaszolok nagy része - persze tisztelet a sok kivételnek - elképesztő mértékben frusztrált. És sokan ide járnak levezetni a feszültséget. Itt arctalanul jól megmondhatják idegen embereknek, hogyan kéne élnie, az hogy közben ő sem úgy él, az még csak ki sem derül.

És ez teljesen független attól, hogy nő vagy férfi az illető.

A gyk minden csak nem hiteles és nem a való életet mutatja be. Szóval aki úgy látja a világot, hogy azt hiszi ezek a dolgok tényleg így mennek. Az nagyon gyorsan menjen ki a való életbe. Ahol a lányok nagyrésze szintén sokáig mamahotelben lakik és nem zavarja ha a pasi is. Vagy a nők.. akik szidják a férfiakat, pedig közülük nagyon sokan valójában háziasak és segítőkészek a mindennapos tennivalókban.

Szóval nehéz, mert lényegében bárki bármit ír le van pontozva, mondván, hogy nem hasznos, hacsak nem áll be a fröcsögők táborába, mert az tök jó, hiszen ugyanazt a nézetet vallja.

Mellesleg aki tényleg azt várja egy 23 évestől, hogy saját lakása legyen az tényleg irreális. A mamahotelben viszont lehet ám úgyis élni, hogy kiveszi a részét a munkából, akár nő, akár férfi az illető.

Egyébként a személyes véleményem az, hogy több a nőgyülölő kérdés. Szexpiaci értékként emlegtik a nők szépségét és arra célozgatnak, hogy 30 felett a nők ássák el magukat. És negatívumként emlegetik ha egy nő már gyerekre vágyna. Mi van az ilyen emberekkel? Ezek teljesen normális vágyak, mégis néha úgy beszélnek a gyerekre vágyó 30-okról, mintha leprások lennének.

Én a magam részéről, sosem voltam férfigyülölő. De a férfi szót kihangsúlyoznám! Ugyanis lehet valaki férfi egy mamahotelben is, és lehet valaki kölyök, megbízhatatlan saját lakásban is.

Hogy minek köszönhető ez a mindenkiből árado frusztráltság, azzal szerintem már évek óta szakemberek foglalkoznak és kutatják. A fogyasztói társadalom, a túl sok inger, hogy önmagukat sem ismerik, mert képtelenek sokan önmagukban elleni. Örökké nyomkodni kell a telefont meg zenét hallgatni. Pedig csendben bámulni a plafont és gondolkozni rohadt hasznos tud ám lenni.

2018. jan. 22. 05:02
 26/37 anonim ***** válasza:
82%

Itt valóban férfi gyűlölet megy. De nem abban a formában, ahogy te látod.

Saját magatok, férfi társaitok gyülölete megy. Bicskanyitogatóan írtok rólunk, nőkről, de valójában egy pillanatig nem a nőgyüllelet van mögötte, hanem az adott kérdező és a "mellette kardoskodó" öngyüllete mozgatja ezeket.

Nekünk csak helyeselni kell rá így vagy úgy.

2018. jan. 22. 06:13
 27/37 anonim ***** válasza:
84%
# 17/29 Időpont ma 02:18 - Szivi, engem is b*ogattak az iskolában, sőt, még családtagjaim is, ok nélkül, mégsem omlottam össze, hanem megtanultam felvértezni magam, és lesz*rni a hülyéket.
2018. jan. 22. 06:59
 28/37 anonim ***** válasza:
93%

Ez csak kivetítés és belemagyarázás. Igazi öncélú férfigyűlölő kérdést vagy hozzászólást csak elvétve láttam.

Az kultúráltan megfogalmazott elvárások vagy kritika nem férfigyűlölet. Néhány valóban lúzer azonban megszólítva érzi magát és személyes támadásként éli meg.

Nem megtépázni akarják, de hány idióta kérdés van, ahol csak panaszkodnak és megerősítést várnak arra, hogy minden nő felszínes és minden férfi tapló akinek van párja, és a világ is csak ellene van.

És ha elmagyarázod, hogy máshol lehet a probléma, akkir csak annyi jön le belőle, hogy férfigyűlölő.

2018. jan. 22. 07:05
 29/37 anonim ***** válasza:
56%
Én leginkább saját magam gyűlölöm az elcseszett külsőm miatt,ami sokak szerint átlagos,szerintem meg messze nem az. Amit még utálok az az állandó,kib..ott versengés az élet szinte minden területein, átgázolni mindenen és mindenkin,akkor is,ha csak 100 Ft haszna van az embernek belőle. Változtatni az egész stílusomon,életemen színte,csak azért,hogy egy átlag tesco pénztáros vagy árufeltöltő Julcsa egyáltalán visszaköszönjön. Miért nem lehet elfogadni az embert úgy ahogy van? Bár nem is értem minek teszem fel ezeket a kérdéseket,amikor társkereső oldalon is évekkel ezelőtt voltam fennt,azóta semmi.
2018. jan. 22. 07:21
 30/37 anonim ***** válasza:
82%
Nemtudom de én a nemigyűlölködőket egy kupacba raktam és rátettem egy “idióta” pecsétet. Továbbá pedig nem foglalkozom velük :D ámbár ha mégis kénytelen vagyok, mert ismerős/barát/anya kezdi el, akkor rászólok, hogy ne tovább!
2018. jan. 22. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!