Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom magam, mert nagyon barna vagyok, és sokan romának néznek. Hogy lehetne így barátnőm?
Ma minden második kérdés ilyen bőrszínes? :D Rosszul érzed amúgy, nem ezért nincs barátnőd.
Nem számít (nekem) az sem, hogy ki roma meg ki milyen, ha bizonyít. A rasszizmus messze nem ott tart, mint 10 éve, sokkal megszokottabb a világnak színes bőrű embert látni. Felőlem meg jöhet a cigánygettóból is, ha felmutat olyan értékeket, ami sok "fehér embert" is megszégyenít, annyira tiszta és korrekt. Arról nem is beszélve, hogy sok nő szereti a sötét hajú, sötét bőrű férfiakat, lesz ettől még sikered. Keresd a bajt máshol.
Ez sajnos az előítéletek óceánja :(
Nekem van olyan barátom aki szintén barna de nagyon sok mindent megtennék érte mert a barátom és tudom hogy én is számíthatokrá. De azok akiknek a cigány szó hallatán már a csaló, tolvaly vagy hazug szavak jutnak eszükbe azok a nem jó emberek
De neked csak annyit tudok tanácsolni hogy járj közösségekbe (pl.: kézműbesség vagy önkénteskedés, tudom furán hangzik de én egy önkéntes munka során jöttem össze a barátnőmmel és már több mint 3hónapja együtt)
Minden esetre szukolok neked :)
#7-jól mondja!
A kreol bőr szép,ha a habitusod' romás az már nem.
Ha normális vagy, tanulsz/dolgozol és teljesen átlagosan viselkedsz, akkor senki nem fog kételkedni, hogy roma vagy.
Ugyanúgy viselkedhet valaki roma módjára fehér bőrrel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!