Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érték a vékonyság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érték a vékonyság?

Figyelt kérdés

Állítólag a mai férfiak ideálja az alábbi két testalkat:

[link]

[link]

A probléma ezzel a két testalkattal, hogy az első puszta genetika, más típusú alkatból bár elérhető, hosszútávon nem fenntartható.

Ellenben az ilyen lányok sosem híznak el. Sem korral, sem pedig a szülést követően, étrend és mozgásfüggetlenül.

A második testalkat már munka eredménye, de ott is az az alap jellemző, ami az elsőnél.

Keskeny csípő, pici mell, szélesebb vállak, modelles, nem túlzottan ívelt derékvonal.

Egy nagyobb darab, homokóra alkatúból sporttal sem lesz ilyen.

Kb erre a típusra gondolok:

[link]

2018. jan. 21. 19:24
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Az elméleted ott bukik, hogy a derekat a legkeskenyebb ponton mérjük, mell alatt a bordák vannak, az a melltartó körméretét adja.

Az általad linkelt lány alakja egyenes, de senki nem példálózott vele. Mellesleg senki nem lát ott 30cm különbséget.

Igen, vékonyan is homokóra, egyetértek. Nekem 50kg-san centire pontosan megvolt a 90-60-90, meg a 70D-s mellek, most egy tízessel többel is ugyanúgy homokóra vagyok, ez van, akkor is, ha neked nem tetszik.

Kim csak egy példa volt, francot érdekel, mi lenne, ha nem lenne szilikon a mellében.

Homokóra alakja van ebben a jelenlegi formájában? Az?

Elérhetöek azok az arányok (mell-derék) ami neki van plasztika nélkül is? El. Akkor miröl beszélünk, a példa szemléltetésnek megfelelö.

2018. jan. 21. 21:43
 32/43 anonim ***** válasza:

Tessék, itt kb átlagosan öltözött, de a nadrágja még így is extra feszes, és a felső is viszonylag szűkebb.

[link]

Na hol az a homokóra alak?

Beszorítva, bepózoltatva, pushuppal mindenki annak látszana. Szilikonnal meg aztán pláne.

Minden második nőnek ilyen az alakja, max kicsit kisebb a melle, mint amilyen neki is lenne szilikon nélkül.

2018. jan. 21. 21:44
 33/43 A kérdező kommentje:

Ha neked ez:

[link]

és ez:

[link]

ugyanaz, akkor talán ideje lenne ellátogatni a szemorvoshoz.

Senkinek nem lesz minimum 30cm különbség a melle és a mell alatti körmérete között, mert akkor nem talál magára melltartót.

20cm eltérés már E kosaras melleket jelent.

Am csak hogy felvilágosítsalak, hol is mérik a derekat:

[link]

Biztos én vagyok hülye, de valahogy mintha nem a mell alatti körméretét mérné, neked nem úgy tűnik?

2018. jan. 21. 21:48
 34/43 A kérdező kommentje:

Ki nem szarja le, hogy mi van a mellében, de most már komolyan?!

Ez egy bő póló, szűk felső az egyik válaszoló által linkelt képen volt rajta.

Ennyire irigyled, vagy mi bajod van?

2018. jan. 21. 21:50
 35/43 anonim ***** válasza:

Leszarom, hogy homokóra, vagy pepsis üveg vagy libikóka. Válaszolok a kérdésre. 1.) Ne általánosíts. :) Nekem pl. nem jön be az a típusú soványság ( mert ezt vékonynak sem nevezném ), amiket linkeltél. Semmi nincs rajta, amit megnéznék ( comb, mell, fenék ). Számomra nem vonzó. Szóval nem, nem mindegyik fiúnak kell sovány lány, nem mindenkinek ez tetszik.

Számomra a hasonló alkat, közepes vagy nagyobb mellekkel a legszebb:

[link]

2018. jan. 21. 21:55
 36/43 anonim ***** válasza:

[link]

Ennél hangsúlyosabb derék nem kell szerintem se :)

2018. jan. 21. 22:13
 37/43 anonim ***** válasza:

Azért "értékesebb", mert a mai világban, a fejlettebb országokban könnyű elhízni, ellenben a vékonyabb alkatért tenni kell. Legalábbis általános vélekedés szerint. Nyilván van, aki genetikailag hajlamosabb a vékonyságra, illetve a hízásra, ezért árnyaltabb a kép. De míg régen a teltebb alak a jó módot, gazdagságot jelképezte, hiszen volt pénz arra, hogy ezt az állatot fent tartsák, ma már a vékony, sportosabb állathoz kell pénz, idő. Persze, közrejátszik a média...blablabla.

Mellesleg, páromnak sem tetszenek a túl vékony nők, a vékony lábak kifejezetten taszítják. Szóval innentől már ízlés kérdése, és felesleges általánosítani. Mindig lesz, akinek a vékony nők tetszenek, lesz, akiknek a sportos, vagy a sportos + minimális zsír, illetve akiknek a határozottan telt nők. De kövér fétis is létezik. Felesleges ezt túlpörögni.

2018. jan. 21. 23:21
 38/43 anonim ***** válasza:
A 3.az jó,az első kettő undorítóan gebe.
2018. jan. 22. 00:01
 39/43 anonim ***** válasza:

Neked béla. Más Férfinak szuper csajok

F

2018. jan. 22. 00:02
 40/43 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon szubjektív..

Nekem például a harmadik is tetszik és a második meg egyáltalán nem :D

22/F

2018. jan. 22. 00:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!