Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érték a vékonyság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érték a vékonyság?

Figyelt kérdés

Állítólag a mai férfiak ideálja az alábbi két testalkat:

[link]

[link]

A probléma ezzel a két testalkattal, hogy az első puszta genetika, más típusú alkatból bár elérhető, hosszútávon nem fenntartható.

Ellenben az ilyen lányok sosem híznak el. Sem korral, sem pedig a szülést követően, étrend és mozgásfüggetlenül.

A második testalkat már munka eredménye, de ott is az az alap jellemző, ami az elsőnél.

Keskeny csípő, pici mell, szélesebb vállak, modelles, nem túlzottan ívelt derékvonal.

Egy nagyobb darab, homokóra alkatúból sporttal sem lesz ilyen.

Kb erre a típusra gondolok:

[link]

2018. jan. 21. 19:24
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

De az utolsó lány homokóra elvileg, bár lehet, a méreteiből (96-67-104) inkább kicsit körte, de ez most nem számít. A lényeg, hogy a csípője szélesebb, nem a válla, és semmiképp sem egyenes.

(én 94-67-97-tel homokóra vagyok centikben is, de a fenti kép is jó szemléltetésnek, mert a hatás átjön, senki sem szaladgál centikkel az utcán)

2018. jan. 21. 19:36
 12/43 anonim ***** válasza:

Tényleg?

[link]

Akkor ez milyen testalkat?

2018. jan. 21. 19:36
 13/43 anonim ***** válasza:

Pont annyira "homokóra" az adottságai alapján, mint az első linkelt csajnak.

Ugyanaz az aránya, csak kisebb számokkal.

A valódi homokóra látványosabb, már ezer meg egy kérdéshez linkeltek rendes homokóra nőket.

2018. jan. 21. 19:47
 14/43 anonim ***** válasza:
91%
Hűha, én a 3. képre hasonlítok alkatilag, és eddig vékonynak gondoltam magam... erre itt kell megtudnom, hogy igazából nagydarab vagyok? :-D
2018. jan. 21. 19:47
 15/43 Lazy Lover ***** válasza:
Amièrt a magasság..
2018. jan. 21. 19:49
 16/43 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék itt egy.

Az utolsó csaj szerintem simán körte, mert nem hangsúlyos a dereka.

2018. jan. 21. 19:52
 17/43 A kérdező kommentje:

13, az első nem homokóra, ugyanis nem elég látványos a derékíve, és a melle sokkal kisebb, mint a csípője, ellenben a válla meg sokkal szélesebb

Homokóra esetén a váll és a csípő ugyanolyan széles, a derék legalább 30cm-rel keskenyebb, a váll pedig nem szélesebb a csípőnél.

Ellenben az első linken szereplő lány esetén:

-A váll szélesebb a csípőnél

-A csípő és a derék között nincs határozott különbség

-A derék egyenes

Az egyes lány modellalkat, vagy banánalkat, de semmiképp sem homokóra.

Nem azért, mert nincs melle, hanem azért, mert a derekához képest nincsen csípője (vagy a csípőjéhez képest dereka, ugyanaz)

2018. jan. 21. 19:54
 18/43 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kinek vonzó ez, én undorodom a botlábú nőktől. A kövérség sem vonz, de ezek a szúnyogtestűek főleg nem. Egy kisportolt, kerek popsijú, lapos hasú, formás kis nő jelenti számomra az egészségeset, a szexit. Ezt fenn is lehet tartani, de látszik is, hogy az illető nem csak punnyad otthon meg lötyög a futópadon.
2018. jan. 21. 19:57
 19/43 A kérdező kommentje:

Az utolsó csaj valóban lehet körte, de nem a dereka, hanem a feneke miatt. De tudjuk, hogy Kim plasztikai csoda, na.

A dereka viszont kellően hangsúlyos a csípőjéhez képest.

Most ha ő nem homokóra, mert "nincs dereka", akkor hogy lenne már az első az?

Az annyira látványos derék, amit linkeltél, nagyon ritka, mellesleg az a lány sem homokóra, a felsőteste szélesebb az alsónál.

Alma lehet, hiányzó lengőbordákkal.

2018. jan. 21. 19:57
 20/43 A kérdező kommentje:

Tessék, akkor tökéletes homokóra, és aki nem ilyen, az nem az, kész:

[link]

[link]

De ne zavarjon, hogy ez egy plasztika utáni test, úgy meg aztán mindenki lehet homokóra, de akár kiskertkapu is.

2018. jan. 21. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!