Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érték a vékonyság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érték a vékonyság?

Figyelt kérdés

Állítólag a mai férfiak ideálja az alábbi két testalkat:

[link]

[link]

A probléma ezzel a két testalkattal, hogy az első puszta genetika, más típusú alkatból bár elérhető, hosszútávon nem fenntartható.

Ellenben az ilyen lányok sosem híznak el. Sem korral, sem pedig a szülést követően, étrend és mozgásfüggetlenül.

A második testalkat már munka eredménye, de ott is az az alap jellemző, ami az elsőnél.

Keskeny csípő, pici mell, szélesebb vállak, modelles, nem túlzottan ívelt derékvonal.

Egy nagyobb darab, homokóra alkatúból sporttal sem lesz ilyen.

Kb erre a típusra gondolok:

[link]

2018. jan. 21. 19:24
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Nem hangsúlyos a dereka?

Simán megvan a 30cm, ami a homokórához kell, tehát de, hangsúlyos a dereka, éppen eléggé.

A 90-60-90 mondd valamit amugy?

2018. jan. 21. 20:02
 22/43 anonim ***** válasza:
49%
Passz, ez ilyen dagióvoda poszt? Mert ha igen, akkor imádom a csontkollekciókat.
2018. jan. 21. 20:08
 23/43 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt véletlen adta ki a Google az általad linkelt mellett, de megakadt rajta a szemem. Kifejezetten kellemes volt az általad linkelt gnómok mellett. Nekem ez az értékes, ideális, elsorvadni meg elfolyni a legkönnyebb.

2018. jan. 21. 20:11
 24/43 A kérdező kommentje:
Nyilván ez a testalkat sem teljesen természetadta de oké, nekem mindegy.
2018. jan. 21. 20:13
 25/43 anonim ***** válasza:
70%
Engem nem érdekel, kinek mi tetszik, de ha választhatnék, holnap milyen alakkal keljek, Kim K-t választanám, főleg a 12-es által linkelt képen.
2018. jan. 21. 20:25
 26/43 anonim ***** válasza:
A kérdésben linkelt képek közül a 3. a legnőiesebb legalábbis szerintem, az első kettőbe semmi nem fog meg,semmi comb, semmi alak,semmi,majdnem,mint egy 11 éves kisfiú,annyi különbséggel,hogy van valami melle.
2018. jan. 21. 20:32
 27/43 anonim ***** válasza:
3.képen szereplő hölgy nem nagy darab egyáltalán,pont jó testalkata van, van melle, szépen ívelt,derekához képest szélesebb csipője van,van combja.
2018. jan. 21. 20:34
 28/43 anonim ***** válasza:

[link]

Őt hívják úgy, hogy NŐ, már ami a testalkatot illeti. Miről beszélünk?

2018. jan. 21. 20:44
 29/43 anonim ***** válasza:

Nekem volt molettebb, meg vékonyabb bnőm is. A molettebbel sokkal jobb volt...minden téren! Egy nő adjon magára, ne legyen csontsovány, legyen rajta mit fogni, de ne legyen 120kg. Ez az én meglátásom.

F

2018. jan. 21. 21:15
 30/43 anonim ***** válasza:
63%

[link]

Elvileg ez is homokóra alkat, mert a nagy mellei meg a zsír a csípőjén kinyomja azt a 30 centi különbséget.

Szerintem ez a csaj egy oszlop alkat hatalmas cicikkel és súlyfelesleggel.

A valódi homokóra alkat soványan is homokóra alakot mutat, mert a csontjai aránya adja az alkatot, nem a zsír a testén.

Kim kardashian a szilikoncicije nélkül csak egy körte lenne, mert a csípőcsontja valóban szélesebb az átlagnál. Aki rendes homokóra alkatra kíváncsi, az a mell alatti körmétből számoljon(az alatta lévő redőben). Ha úgyis megvan kb 25 centi különbség a derékhoz képest, mint az általam linkelt csajnál, akkor valóban homokóra alakja van. Más esetben csak egy nagymellű körte vagy oszlop, ahol közepesen hangsúlyos a derék, pár optikai trükkel hangsúlyosabbá téve.

A mellbőségnél mérés még a szilikon elterjedése előtt volt meghatározó. De manapság egy kisebb szilikoncici is kb 5 centivel növeli a mellbőséget, nemhogy egy olyan, mint kimnek van.

Amúgy jó lenne, ha a sok kim hívő megnézné, hogy mutat az álomcsaj nem kötözöttsonkaként átlagos alkatú emberek mellett.

Minden villamoson 10 ilyen alkatú nő mászkál, csak rosszabbul öltözve, nem szűk rucikban.

2018. jan. 21. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!