Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudom, hogy rengeteg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés volt már, de na felteszem én is. :D Egyetemen tetszik egy lány, de még közös ismerősünk sincs, így nem tudom hogyan kezdeményezzek. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Sajnos még tavaly nyáron véget ért egy 1,5 éves kapcsolatom. Aztán mostanában (még szeptemberben) feltűnt nekem egy lány, de hagytam a dolgot. Aztán decemberben egyik előadáson a közelemben ült, és egy ürüggyel sikerült elkérnem a nevét, így be tudtam jelölni facebookon (azt mondtam, hogy valamit a tábláról nem tudtam lefotózni, viszont ő igen, és hogy küldje el). Azonban nem tudtam vele hosszabban beszélni, mert mennem kellett zh-t írni, és facebookon nem akartam erőltetni a dolgot...

Szóval amikor megkérdeztem a nevét, akkor azt olyan kedvesen mondta, hogy nem tudtam elfelejteni, meg azért ugye váltottunk pár szót is, és tökre megtetszett a kisugárzása. Látszik rajta, hogy ilyen szolidabb típus stb.

Szóval el szeretném hívni egy randira... messengeren nyilván nem szeretném, annál azért tökösebb vagyok... Szóval arra gondoltam, hogy egyszer odamegyek hozzá, és elmondom, hogy ugye nekem küldte el ezt a fotót, meg elmondom, hogy mi fogott meg benne, és akkor mi lenne, ha meginnánk valamit, akár itt az egyetem büféjében kezdetnek...

Ez nagyon gáz? :D

Hogyha írnátok tanácsokat, azt megköszönném. :)

20f

2018. jan. 18. 23:28
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Ha valakit érdekel: igent mondott. :)

Viszont csináltam előzményt. Írtam neki messengeren, hogy küldjön el valamit, cserébe másnap vittem neki egy csokit, és beszélgettünk egy picit.

Aztán pár nappal később odamentem hozzá, és elhívtam. :)

2018. febr. 17. 21:34
 22/28 anonim ***** válasza:

Awwww *-*

Gratula :))

Akkor randizgattok? Alakul?

2018. febr. 17. 23:04
 23/28 anonim ***** válasza:
Jól csináltad.:)
2018. febr. 18. 16:19
 24/28 anonim ***** válasza:

Énekeld el neki az alábbi dalt. :D

[link]

2018. febr. 19. 22:35
 25/28 anonim ***** válasza:
Nagyon orulok. :) Remelem minden jol alakul.
2018. febr. 19. 23:05
 26/28 A kérdező kommentje:

Hát korai volt az öröm... :(

Sokat beszéltünk azóta, de a talira nem került sor, mert baromira elfoglalt. Mondta nekem, hogy egyetem mellett dolgozik, és semmire sincs ideje. És mostanában suliba se látom, tehát nem hazudik... :/

Jó oké, én is sokat tanulok meg minden, majd nyáron több időnk lesz egymásra... Ja nem. Hiszen szállodában fog dolgozni, először azt hittem, hogy ott a Balatonnál, és akkor max. lemegyek, de nem. Amerikában fog nyáron dolgozni, tehát a "közös nyárnak" lőttek.

Szóval megértettem, hogy miért egyedülálló: mert nincs kapcsolatra ideje, különben tuti lenne valakije. Úgyhogy igazából ez is egy felesleges kör volt. És az a baj, hogy sok lánynál próbálkoztam, de mindig volt valami gond... akár időhiány, akár távolság, akár az hogy nem voltam neki szimpatikus, tehát egy ideje sose jön össze... És az a baj, hogy én nem az a típus vagyok, hogy olyannal jöjjek össze, aki nem is tetszik igazából, mert nem akarom se őt becsapni, se magamat...

2018. febr. 26. 20:07
 27/28 anonim ***** válasza:
Basszus, nagyon sajnalom. :( Figyelj, nalad tenyleg nem csak egy kozhely, hogy ne add fel es nem rajtad mult, mert ez tenyleg nem rajtad mult. Tapasztalatbol mondom, hogy vannak ilyen sikertelen szeriak az eletben, hogy ujra es ujra ugyanabban a szarban talalod magad, de egyszer vege lesz. Ahh, nem ertem en ezt a lanyt. Dolgozhat hetven eves koraig, latastol mikulasig, de a fiatal evek oromeit sosem kapja vissza. Ha a munka es tanulas mellett nincs idod elni akkor az nem elet.
2018. febr. 27. 02:19
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek arra van ideje, amire időt akar szánni. Egy csomó ismerősöm jár egyetemre, mellette dolgozik és van barátja/barátnője. Simán friendzone-olt a csaj bro :/
2018. febr. 28. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!