Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek azok a fiúk lépni, akiknek tetszik egy kövér lány?
Figyelt kérdés
A tekintetét sokszor elkaptam és össze is mosolyogtunk, de itt megáll a dolog. Az interneten pedig annyi fiú van, akiknek állítólag az ilyen telt lányok tetszenek..akkor élőbe miért nem használják ki a lehetőséget?2017. dec. 19. 23:46
1/17 anonim válasza:
Vagy csak udvarias, Te meg felre erted
2/17 anonim válasza:
Ooo. Telt vagy duci ? Nem bantasbol irom nyugi. Amugy sexualisan probalnak ki ezt a ferfiak . Sok husi csajnak szep az arca amugy .
3/17 anonim válasza:
Lehet, nem nem mernek, hanem már elegük van. Abból, hogy a csapból is az egyenlőség folyik, és mégis mindig nekik kell lépniük. Én megértem őket.
4/17 anonim válasza:
hatalmas zöld a #3-nak.
Egyébként ha normális és egyértelmű jelet adnak, semmi akadálya, hogy témába kezdjek a lánykákkal..
Nem, ehhez többnyire nem elég egy sima mosoly
5/17 anonim válasza:
Ha durvan husi akkor, komoly alkoholra vagy mennyisegre van szuksegem. De legalabb okoztam egy kis oromot neki. : D csak az arca legyen szep legalabb . :p
6/17 anonim válasza:
A tekinteted meg a mosolyod tetszett neki, de menüben már sok lenne neki.
7/17 anonim válasza:
Jaj, hagyjuk már.
Van akinek a kisugárzás mindent visz.
Viszont abban igazuk van, hogy próbálkozz te, és majd meglátod mi sül ki belőle.
Veszteni valód nincs.
8/17 anonim válasza:
Igen. Ne haragudj, de velem is volt már olyan, nagyon kellemes kisugárzása volt egy teltebb lánynak az arca és mosolya miatt, öröm volt ránézni, viszont többet sajnos nem tudnék elképzelni. :(
9/17 anonim válasza:
Amúgy annyi féle ízlés van.
Pl. Ismerek olyan férfit, nem is egyet, akinek csak ugyan olyan kaliberű barátnője volt. Teltebb, husisabb. A férfi maga pedig rendszeresen sportol, izmos, oda figyel magára.
Oké, nem elhízott lányok voltak, de nem is vékonyak.
Ha nem próbálkozol, nem tudod meg ők mit szeretnék.
10/17 anonim válasza:
Próbálkozz be a fiunál. Sajna én sem merek most egy telt lány felé lépni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!