Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs esélyem vagy csak én vagyok túl borúlátó?
Sosem voltam vékony alkat, tudjátok, az a nádszálvékony, aki bármilyen apró nadrágot felvehet, mert jól áll neki, vagy tapadós ruhákban jár, mert jól néz ki. Igazából mindig is nagyobb darab voltam, 1 évvel ezelőtt lefogytam annyira, hogy (BMI-szerint) normális a testsúlyom. Van hasam, nagy a combom, kicsik a melleim. Tudom, most így nehéz elképzelni, de mondjuk egy vékonyabb plus-size modell, kicsi mellekkel, amihez talán tudnám hasonlítani magam.
Félek, hogy így semmi esélyem a fiúkkal. Mert legtöbbjük a vékonyabb lányokra buknak...
Mennyire jogos ez a félelmem?
Másik kérdés egy kicsit konkrétabb. Van egy fiú, aki tetszik. Nem az a tipikus mindenkinek tetsző fiú, aki bármelyik lányt megkaphatja, de őszintén szólva ennek örülök is :D Úgy tűnik nekem, hogy sajnos neki is az a tipikusan vékony alkatú lányok jönnek be. De ettől begolyózok, mert őszintén szólva nem tudom, hogy elkezdjek-e próbálkozni nála, vagy, jó ez most kicsit gáz, de fogyjak le olyan vékonyra, ami a legtöbbeknek (és így talán Neki is) tetszik? Mit ajánlotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!