Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne esélyem 20 éves csajoknál?
Üdv
18 éves vagyok, testépítéssel foglalkozom csak hobbi szinten, van egy BMW-m. Eléggé jól öltözködöm, igényes vagyok. Nem vagyok dúsgazdag, hanem olyan átlagos.
Így nézek ki :
Szerintetek lenne esélyem 20-21 éves csajoknál ?
Tényleg Te vagy a képen? Nagyon szexi. Nálam lett volna esélyed ha a leírásból kihagyod azt, hogy BMW-d vvan, így felszinesnek gondollak.
20/L
Ha nem rakok ki képet, mert ilyen teste nem sok 18 évesnek van és mindenki mondta 19-20 is kinézek :)
Szerintem semmi nagy dolog nincs benne, BMW-m van 2004 kiadású :)
Nem vagyok beképzelt, sőt felszínes sem, könnyen ismerkedem, nem nézek le senkit.
Simán.
Jól csinálod,én is hasonlóan nézek ki mint te,csak nem vagyok ennyire még szálkás,de sajnos nincsen Bömösöm se még.
De így simán fullosabbnál fullosabb nőket tudsz felszedni.
Én nem mert BKV-ra nem fog felülni és igaza van,neked van egy f_sza verdád,sima ügy vastestvér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!