Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne esélyem 20 éves csajoknál?
Üdv
18 éves vagyok, testépítéssel foglalkozom csak hobbi szinten, van egy BMW-m. Eléggé jól öltözködöm, igényes vagyok. Nem vagyok dúsgazdag, hanem olyan átlagos.
Így nézek ki :
Szerintetek lenne esélyem 20-21 éves csajoknál ?
Az emberek 99% kritizál és 1% alkot :) Apuci valamikor valamit felépített hogy nekem meglegyen valami. Újgazdag ? Szerintem nem vagyok gazdag.
Mutasd már, ha jobban nézel ki. Kíváncsivá tettél.
"Minden csaj elvan, hogy nálla 2-3 évvel idősebb partner kell neki :) Ezért kérdeztem."
Mi az, hogy elvan? Mi az, hogy nálla? Jó a tested (az arcod attól még lehet csúnya), van pénzed, de ez baromira nem elég. Értelmes nőt nem érdekelnél ilyen értelmi képességekkel.
És minek is kellett beéetenni, hogy BMW-d van? Ki nem szarja le? Régen rossz, ha a csajnál ez lenne a döntő információ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!