Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elb*sztam. Lehet még esélyem ennél a srácnál?
Már 1-2 éve flörtölgetünk, de mindig volt vmelyikünknek kapcsolata így sosem lett belőle semmi. Aztán kb fél éve úgy alakult h semelyikünknek sem volt kapcsolata. Akkor kezdeményezett nálam, találkozgattunk, flörtöltünk, és nagyon sokat beszélgettünk. Éreztem a köztünk izzó szikrát, de nem történt semmi, nem lépett. 1-2 hónap után mintha lejjebb adott volna a lelkesedése, de nem tudom miért, az is lehet h más lány volt a dologban, de az is h egyszerűen csak húzta az időt valamiért. Aztán nekem közben elkezdett udvarolni egy másik srác is. Mikor megtudta akkor még jobban rámstartolt (mondta h találkozzunk,csak most nem ér rá még néhány hétig...tehát még mindig húzta az időt,mindig volt kifogása), DE ekkor már késő volt, engem elcsábított a másik srác, meg hát nem is tudtam h igazán akar-e Ő, mert csak tologatta a találkozónkat. Szóval én összejöttem a másik fiúval, vele pedig így megszakadt a kapcsolatunk teljesen. Múltkor találkoztam vele egy buliban de levegőnek nézett. Azóta szakítottunk a másik sráccal, szóval megint nincs senkim. Vajon lehet még esélyem nála, vagy ezzel elástam magam előtte?
20/L
Fura szitu.
Nem tudni, talán lehet esélyed.
Amit nem értek, miért nem beszéltétek meg egymással, mit akartok egymástól.
Alapvetően az ő időhúzása a probléma, de hát nem tudhatjuk, miért húzta az időt, más lány volt-e, vagy egyéb a háttérben.
Ettől függetlenül nem akarok rosszat feltételezni, de kicsit fura, hogy ennyire sok kapcsolata volt mindkettőtöknek az utóbbi időben. Egymás mellett miért gondolod, hogy tovább megmaradnátok? Fura, hogy ilyen könnyen mentek mindketten egyik kapcsolatból a másikba, ilyen hozzáállással nem lenne érdemes kapcsolatot kezdeni egymással.
5.
1: nem ez volt a kérdés
2: akkor te sem a mai világban élsz... az átlagnak 14 évesen már több kapcsolata volt 3-nál.
5. Kit érdekel, hogy szerinted mi sok meg mi nem :D Én 14 pasival szexeltem és szerintem nem sok. Tessék lehet szörnyülködni :DD
Hivd el találkozóra, mondd neki, hogy szeretnéd vele megbeszélni a dolgokat, induljatok tiszta lappal. Mondd, hogy nem így alakult volna, ha ő korrekt lett volna veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!