Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetne esélyem a srácnál? 16/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne esélyem a srácnál? 16/l

Figyelt kérdés

1. eset: egy nagyon édes srác volt a szecskáztatónk. Sorba kellett állnunk, és csoportonként énekelni az aulában, én direkt leghátra álltam, mögöttem pedig a srác állt, megpróbáltam lelépni hogy ne keljen énekelnem, a srác észre vette és utánam jött, tök édesen megfogta a derekamat hogy álljak vissza, én pedig a lehető legaranyosabban mondtam neki hogy 'nem szeretnék énekelni' erre ő mosolygott, és nem kellett kimennem.

2 eset: karácsonyi előadás volt a suliban. ugyan úgy sorba állás meg minden. Röhögést hallottam a hátam mögött, hátra néztem és a ez a srác röhögött a haverjaival. észre vette hogy hátra néztem, és rám mosolygott, én meg vissza.

3. eset: egyik szünetben egyik barátnőmmel kiültünk a fotelokba a folyosón. a srác a haverjaival beült mellénk, pont Ő ült le mellém. Teljesen zavarba voltam meg minden erre hozzám szólt:

ő:szia! te ugye 9.-es vagy?

én:szia! igen az vagyok.

ő:melyik osztályba?

én:B.

ő:ki az osztály főnököd?

én:Zoltán tanár úr.

ő:és jó fej?

én:aha, nagyon bírjuk.

becsengettek, rám mosolygott és bementek a terembe.

2014. febr. 9. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztosan! Ezek nem véletlenek! Szerintem tetszel neki! Neki kellene kezdeményezni feléd , de az sem baj , ha Te teszed ezt. :)
2014. febr. 9. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Érdekled a srácot, simán van esélyed. :D
2014. febr. 9. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Szecskáztató?Az mi a rák...

Szecska mester a tininindzsa teknőcökbe volt,recskázni meg én szoktam például...

Micsoda modern szavak vannak istenem

2014. febr. 9. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:

A szecskáztatás szerintem az olyan mint a verébavató / gólyaavató. Attól függ melyik tetszik neked.

Szerintem arra gondol , amelyet a gimnáziumokban / szakközép sulikban illetve szakiskolákban tartanak.

Kisebb "szivatások" a nagyok szórakoztatására.

2014. febr. 9. 18:21
 5/8 A kérdező kommentje:
szecska avató= 9.esek porig alázása az egész iskola előtt :D
2014. febr. 9. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak vigyázz nehogy egy menetre kelj neki :)
2014. febr. 9. 23:47
 7/8 A kérdező kommentje:

én is ettől félek.

ő ugye az ilyen 'menő csávók' közé tartozik, ismeri az egész suli. szóval nem tudom

2014. febr. 10. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:
lehet csinálgatni csak ésszel :D
2014. febr. 10. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!