Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne esélyem a srácnál? 16/l
1. eset: egy nagyon édes srác volt a szecskáztatónk. Sorba kellett állnunk, és csoportonként énekelni az aulában, én direkt leghátra álltam, mögöttem pedig a srác állt, megpróbáltam lelépni hogy ne keljen énekelnem, a srác észre vette és utánam jött, tök édesen megfogta a derekamat hogy álljak vissza, én pedig a lehető legaranyosabban mondtam neki hogy 'nem szeretnék énekelni' erre ő mosolygott, és nem kellett kimennem.
2 eset: karácsonyi előadás volt a suliban. ugyan úgy sorba állás meg minden. Röhögést hallottam a hátam mögött, hátra néztem és a ez a srác röhögött a haverjaival. észre vette hogy hátra néztem, és rám mosolygott, én meg vissza.
3. eset: egyik szünetben egyik barátnőmmel kiültünk a fotelokba a folyosón. a srác a haverjaival beült mellénk, pont Ő ült le mellém. Teljesen zavarba voltam meg minden erre hozzám szólt:
ő:szia! te ugye 9.-es vagy?
én:szia! igen az vagyok.
ő:melyik osztályba?
én:B.
ő:ki az osztály főnököd?
én:Zoltán tanár úr.
ő:és jó fej?
én:aha, nagyon bírjuk.
becsengettek, rám mosolygott és bementek a terembe.
Szecskáztató?Az mi a rák...
Szecska mester a tininindzsa teknőcökbe volt,recskázni meg én szoktam például...
Micsoda modern szavak vannak istenem
A szecskáztatás szerintem az olyan mint a verébavató / gólyaavató. Attól függ melyik tetszik neked.
Szerintem arra gondol , amelyet a gimnáziumokban / szakközép sulikban illetve szakiskolákban tartanak.
Kisebb "szivatások" a nagyok szórakoztatására.
én is ettől félek.
ő ugye az ilyen 'menő csávók' közé tartozik, ismeri az egész suli. szóval nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!