Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem lenne a srácnál egy este után?
Beszélgettünk, csókolóztunk is, utána haza akart vinni. Mindezt kedvesen tette és udvariasan és még miután elköszöntem utánam is rohant újra a ruhatárba, de én visszautasítotam mert nem vagyok olyan lány. Elvileg van pár közös ismerősünk erre rájöttünk, de igazából én csak látásból ismerem őket...szóval ha nagyon erőlködni akarna megtalálna mert a keresztnevemet megjegyezte és a megyében csak 2 ilyen nevű lány van.
Ő mikor bemutatkozott, a teljes nevét mondta és meg is jegyeztem. Kérdésem hogy bejelölhetem pl facebookon? Nem akarok neki levelet írni vagy zaklati meg semmi, csak nagyon tetszett és jelezném neki hogy itt vagyok esetleg...:) (25éves)
20L
Nálunk úgy volt, hogy egy házibuliban ismerkedtünk meg. Egész este beszélgettünk, csók meg ilyesmi nem volt (én 16 voltam, Ő 18), csak sok beszélgetés, és nagyon szimpatikusak lettünk egymásnak. Egyszer csak szóba került a szilveszter, és meghívott magához, merthogy bulit tart... De egyetlen közös ismerősünk volt, a nevét tudtam, semmi mást... Gondoltam bejelölöm iwiwen, nem a szilveszter miatt (akkor még esélytelennek éreztem, hogy oda menjek, mivel nem ismertem volna senkit, és a barátaim is hívtak máshová), de azért gondoltam legyünk ismerősök. Kb ezzel egy időben Ő felvett msn-re, mert megszerezte a címem a közös baráttól... Iwiwen meg írt egy kedves levelet, hogy örül neki, hogy bejelöltem. Aztán így további találkákat beszéltünk meg, végül mégis hozzá mentem szilveszterezni, és összejöttünk náluk... Azóta már több, mint 3 év telt el, én nem bántam meg, hogy akkor bejelöltem iwiwen :D De ennél még jobb talán, hogy egy ismerősöm iwiwen bejelölt egy lányt, akivel gimiben együtt jártak bioszfaktra, 35 évesen elkezdtek levelezni ott, és összejöttek ma már 3 éve házasok... :) Úgyhogy szerintem baj semmiképp nem lehet belőle, ha bejelölöd fb-on :)
20/L
Szerintem ne stresszeld magad ezen, mert innentől zöld utad van :). Biztos, hogy meg fog találni, csak esetleg nem akarja magát túl kiszolgáltatottnak éreztetni azáltal, hogy egyből felvesz (kis taktikai türelmi idő :), vagy még cikinek érzi magát, hogy beprobálkozott nálad, de szerintem ez csak méginkább imponált neki, hogy nem adtad magad, mert igy tudja ahogy írtad is "hogy te nem vagy olyan lány" és komolyan is lehet számolni veled. Lényeg te semmiképp ne keresd, fel van adva neki a laszti ;) 25 évesen tudja mit kell tennie, én megtalálnálak már csak egy közös ismerős vagy a keresztneved alapján is fészen, főleg egy ilyen este után tuti :) Sok Sikert
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!