Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem lenne a srácnál egy este után?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk, csókolóztunk is, utána haza akart vinni. Mindezt kedvesen tette és udvariasan és még miután elköszöntem utánam is rohant újra a ruhatárba, de én visszautasítotam mert nem vagyok olyan lány. Elvileg van pár közös ismerősünk erre rájöttünk, de igazából én csak látásból ismerem őket...szóval ha nagyon erőlködni akarna megtalálna mert a keresztnevemet megjegyezte és a megyében csak 2 ilyen nevű lány van.
Ő mikor bemutatkozott, a teljes nevét mondta és meg is jegyeztem. Kérdésem hogy bejelölhetem pl facebookon? Nem akarok neki levelet írni vagy zaklati meg semmi, csak nagyon tetszett és jelezném neki hogy itt vagyok esetleg...:) (25éves)
20L
2011. jan. 20. 21:52
11/11 A kérdező kommentje:
hát ez ciki...tegnap este bejelöltem, ma belépett és nem igazolt vissza... :/ :(
2011. jan. 21. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!