Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne esélyem a srácnál?
Ma láttunk egy helyes srácot a plázában a barátnőmmel. Mondjuk barátnőm szerint nyomi, de engem nem érdekel, mert szerintem nem az. Úgy volt, hogy barátnőm mögött állt és véletlenül kiborítot bnőm kezéből a tálcát. Én azt hittem, hogy majd jól elhúz meg otthagy minket, de nem, annyira kedves volt meg vett mindkettőnknek utána még egy menüt. Úgyhogy én itt bele is zúgtam. Aztán már jó félórája várhattunk ott, mikor megjelent egy szőke csinibaba aztán lesmárolta a srácot! :'( Kiderült, hogy a bnője. :'( Aztán el is mentek, mi meg követtük őket le parkolóházba, és közben megtudtam a nevét is, mert hívták telón és bemondta a teljes nevét. Megkerestük iwiwen, és sajnos tényleg az a szőke babaarcú lány a bnője! :( Pedig annyira helyes, udvarias srác, nem értem miért ilyen üresfejű szőke kell neki.
Írjak neki szerintetek egy levelet? Lenne esélyem nála?
Attól, hogy valaki szőke, még nem biztos, hogy üresfejű.
Hát, a jeleiből úgy tűnt tetszettél neki?
Végül is, írhatsz neki, de semmi vallomás, áradozás...csak egy szimpla, amolyan "barátkozós" levél...
nem értem miért ilyen üresfejű szőke kell neki. ---> szőke vagyok nem vagyok üresfejű
állj le babám;)
biztos nem kellesz neki fogadd el ;)
Na mivel leüresfejűzted a szőkéket,ezért kívánom hogy ne legyen esélyed nála ;) :D
Babám,ilyet bárki megcsinálna,attól még hogy te itt belezúgtál fél másodperc alatt,őt az nem érdekli;) Ne mocskolj bele a kapcsolatukba nyuszifül,te fogsz belőle rosszul kijönni ;)
Egy szőke,DE NEM ÜRESFEJŰ lány ;)
(bocs ha bunkónak tűnik a válasz,de utálom az általánosításokat ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!