Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lenne esélyem a srácnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne esélyem a srácnál?

Figyelt kérdés

Ma láttunk egy helyes srácot a plázában a barátnőmmel. Mondjuk barátnőm szerint nyomi, de engem nem érdekel, mert szerintem nem az. Úgy volt, hogy barátnőm mögött állt és véletlenül kiborítot bnőm kezéből a tálcát. Én azt hittem, hogy majd jól elhúz meg otthagy minket, de nem, annyira kedves volt meg vett mindkettőnknek utána még egy menüt. Úgyhogy én itt bele is zúgtam. Aztán már jó félórája várhattunk ott, mikor megjelent egy szőke csinibaba aztán lesmárolta a srácot! :'( Kiderült, hogy a bnője. :'( Aztán el is mentek, mi meg követtük őket le parkolóházba, és közben megtudtam a nevét is, mert hívták telón és bemondta a teljes nevét. Megkerestük iwiwen, és sajnos tényleg az a szőke babaarcú lány a bnője! :( Pedig annyira helyes, udvarias srác, nem értem miért ilyen üresfejű szőke kell neki.

Írjak neki szerintetek egy levelet? Lenne esélyem nála?

2010. júl. 20. 15:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
16:02: ja hogy már így ismered abból, hogy két szót hallottál tőle és láttad iwiwen? OMG... és még a szőkék az üresfejűek.
2010. júl. 20. 16:07
 12/23 anonim ***** válasza:
Én nem a szőkéket üresfejűztem le, hanem CSAK azt a lányt,--->a szőkék megvédik egymást édesem ;)
2010. júl. 20. 16:09
 13/23 A kérdező kommentje:
-.- Beszélhet neked az ember...
2010. júl. 20. 16:10
 14/23 anonim ***** válasza:
Tök mindegy akkor se üresfejűzzél le senkit.Pláne ha nem tudsz róla semmit.;) És így van a szőkék védi egymást :D:P
2010. júl. 20. 16:11
 15/23 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:11

tartsunk össze :D :P

2010. júl. 20. 16:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg, mit tudsz a lányról? Beszéltél vele? Mit tudsz a pasiról? Beszéltél vele? Egyikről se tudsz semmit, de az egyiket isteníted a másikat rühelled. Ezt nevezik szegénységi bizonyítványnak.
2010. júl. 20. 16:12
 17/23 A kérdező kommentje:
Tartsatok, kit érdekel, de a kérdésre válaszolhatnátok, a lázadozás helyett.
2010. júl. 20. 16:13
 18/23 anonim ***** válasza:

szerintem esélytelen, már bocsi, de lehet hogy ha újra találkoznátok fel sem ismerne

sz*r érzés de ez van, és ha a barátnője egy bombázó (nem tudom te mennyire vagy szép vagy ilyesmi) nem hiszem hogy lenne esélyed nála...

2010. júl. 20. 16:17
 19/23 anonim ***** válasza:
De ez egy teljesen nonszensz kérdés. Még te se tudsz róla semmit, honnan a francból tudná itt bárki, hogy van-e esélyed nála? Ráadásul a "kedves és előzékeny és figyelmes és tökéletes" imidzsbe nem fér bele az, hogy bárki el tudja csábítani. Ha mégis sikerülne, akkor tőled is elcsábítaná az első szembejövő. Tegyél le róla, szállj le a földre, gyakorolj egy kis alázatot és mindenekelőtt légy racionális. Mielőtt isteníteni kezdesz valakit, mondjuk próbáld megismerni, kevesebb csalódás ér majd így az életben.
2010. júl. 20. 16:19
 20/23 anonim ***** válasza:

Te szegény...

ha foglalt, hagyd.

Csak neked lenne rosszabb.

Miattad biztos nem szakítana a barbibabájával...

2010. júl. 20. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!