Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mennyi esélyem van a srácnál, ha van egyáltalán?
Hónapok óta nagyon tetszik egy srác. Nem egy suliba járunk, de a sulink egymás mellett van és a parkolóba illetve a közös suliudvaron szoktam látni. Az osztályomból elég sokan ismerik, ezért pár dolgot megtudta róla, ami segíthet! Először is, hogy nagyon gazdagk, amit mondjuk már én magam is leszűrtem, mivel valami koromfekete audia van, annyira nem értek hozzá. A másik, hogy nem rég szakított a barátnőjével, akivel több, mint 2 évig voltak együtt. A harmadik dolog, amitől a legjobban félek, hogy 3 évvel idősebb tőlem! :S
Szerintetek érdekelné a srácot, hogy én nem vagyok gazdag? És nem is vagyok annyira szép, mint az exbarátnője, ráadásul 3 évvel fiatalabb vagyok tőle :S
A barátnőim mind azt mndják, hogy próbáljam meg, mert egyáltalán nem bunkó a srác, meg hogy úgysem veszíthetek semmit. Persze könnyű ezt mondani... Szerintetek mennyi esélyem van nála a leírtak alapján? :S
A pénzéért biztosan nem fogok vele járni! Pff
De ez olyan megalázó, nem, hogy a lány megy oda a fiúhoz? :S
" Ha annyira gazdag, mint amennyire mondod, akkor érdemes kockázatot vállalni. "
Persze, mert csak a pénze számít...
"Először is, hogy nagyon gazdagk"
Te írtad. Nem másodsorban, nem harmadsorban, hanem ezzel kezdted...
AUDI-ja van és idősebb nálad ez gyanús :
EDWARD CULLEN lehet csak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!