Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem ennél a srácnál, aki elég furcsán viselkedik? (bővebben lent (: )
Van egy srác, aki elég menőnek számít a suliban. Kiskorom óta ismerem, tesüm haverjának az öccse, + az osztálytársam bátyja.
Még úgy egy hónapja egyszerre voltunk egy ilyen matek verseny szerűségen (okos srác én is jóó vagyok matekból:DDD) másnap fel is vett msnre.
De aztán sose jött fel... Csak egyszer kétszer, de akkor nem beszéltünk. Arra gondoltam letiltott... De h miért arra nem tudtam rájönni... Hiszen ő vett fel..O:
Ma viszont fent volt. És rámírt. És olyan jóóót dumáltam vele:DD Nem is volt kínos csönd meg ilyenek, és tök jól esett..:DD
Délután kint voltam strandon, és ő is kint volt, de nem beszéltünk.. Kint volt egy csomó haverja is, lehet h azért.
De elég rosszul éreztem magam , mert sztem nincs jó alakom... >.< Bár más ügyileg van önbizalmam, de ebben nukuuu.
Néha észrevettem, h engem néz, de semmi több.. /:
Msnen megvagyunk élőben nem annyira? /:
Am ő 17, én meg 14 vagyok:DD
előre is köszi˘˘
Hol a furcsa viselkedés?
Mellesleg lehet, hogy fiatalnak tart. Ha nem, akkor ha akr valamit majd kezdeményez....
tipikus...nagyon sok 15-18 éves srácot ismerek, akik ugyanezt csinálják. beszélgetnek neten, minden tök jó, de élőben nem mernek odamenni a lányhoz. ez egy kicsit gáz..
bár ahogy beszéltél róla, hogy menő, meg ilyesmi, így már nem annyira jellemző. esetleg beképzelt is? mert akkor másról lehet szó.
Neeeeeem. Tök normális, egyáltalán nem az a beképzelt-vki. :DDD
Rendes srác, azért népszerű mert elég helyes, meg jófej is. De nem úgy, mint azok a tipikus menőő pasik, akikből nem kérek...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!