Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel nagyobb vagy kisebb az esélyem a csajoknál?
Figyelt kérdés
Nos már nemsokára 16 éves leszek szeretnék végre egy "igazi" barátnőt. Nos az új osztályom tele van cuki csajokkal. Okés-e az ha mindegyikkel kedves vagyok és "flörtölök" vagy ki kéne választani egy bizonyosat és őt "kiemelni". Inkább lányoktól várok választ mert ők tudják hogy ilyen esetbe mi lenne a jobb. (hogy most ez olyan semleges érzést kelt e ki hogy mindenkivel egyforma kedves az ember vagy így is lehet pozitív)2011. nov. 6. 21:38
1/8 anonim válasza:
házi nyúlra nem lőnék :/ tapasztalat
20F
2/8 anonim válasza:
Ha mindenkinél próbálkozol "valamelyik csak összejön" alapon, akkor nem fognak komolyan venni. Egyébként nem tanácsos oszt.társsal járni.
3/8 anonim válasza:
Ha mindenképp osztálytárssal akarsz kezdeni: legyél kedves mindenkinek, de ne próbálkozz, és akkor ki fog emelkedni egy lány, akit jobban kedvelsz majd, a többieknél. Na, nála próbálkozz.
4/8 Smartguy86 válasza:
Ha azt akarod, hogy az érettségiig rajtad röhögjön a fél iskola, akkor csináld :DDDD
Ne flörtölj. Azt hagyd meg a csajoknak. Te csak legyél kedves, figyelmes.
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg vágj a közepébe. Mindegyiket hülyítsd. Ezáltal komolytalannak fognak hinni (ők is azok, nyugi), de nem baj, legaláb megtanulsz csajozni. Utána már bátran próbálkozhatsz buliban, utcán, moziban, könyvtárban stb.
6/8 anonim válasza:
Hát ez jó, mintha az osztály lenne a hárem xD ,,mindegyiket szeressem v kiemeljek közülük" xD
Viccet félre téve könyörgöm, olyat válassz aki legalább tetszik v ne adj isten szerelmes vagy belé, ne random válogass.
7/8 anonim válasza:
Egyet értenék az első felszólalóval: Házi nyúlra, ha egy mód is van, inkább NE!
Inkább akkor egy másik osztálybéivel próbálj összejönni.
8/8 anonim válasza:
Az nagyon jó, ha kedves vagy, én azt keresem szinte minden fiúban:) Legyél mindhez kedves, hátha nekik is megtetszel te. Viszont keress kiszemeltet, aki a legjobban bejön szerintem, de legyél a többiekkel is jóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!