Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meennyi esélyem van a 19-23 éves csajoknál?
volt már b.nőm, de ő fiatalabb volt nálam, és én alapból érettebb vagyok a koromnál, utcán nem nagyon merek idősebb csajt leszólítani, és nem tudom hol kéne, társkeresőn is próbáltam de semmi..
17f
első jól mondja...
korod helyett a pénzed alapján fognak megítélni.
Szerintem ezt felejtsd el. És 22 éves lány vagyok, de soha nem kezdenék egy 17 éves fiúval. Akármennyire is érett vagy a korodhoz képest, a lányok mindig előbb érnek, mint a fiúk. A legtöbben ebből a korosztályból, amit leírtál, gyereknek tartanak téged. Sőt, én 22 évesen velem egy korúval sem kezdenék szívesen, hanem inkább 2-3 évvel idősebbel.
De. Van olyan ismerősöm, aki 5 éve együtt van már egy nála 2 évvel fitalabb fiúval. Olyan ismerősöm is van, ahol a srác 2 évvel fiatalabb, és már házasok is. Szóval ettől függetlenül találhatsz kicsit idősebb lányt, de nem könnyen. Ha valakihez csak úgy odamész, és megtudja, vagy ránézésre sejti, hogy 3-4 évvel fiatalabb vagy, jó eséllyel elhajthat. De ha olyan helyzetbe keveredsz, hogy a szitu adja, hogy összeismerkedj valakivel, aki aztán nagyon megkedvel, akkor lehetséges. Ha valaki már nagyon kedvel és beléd szeret, akkor a kor már nem számít. Az ismerőseim, akik már házasok, egy néptánccsoportban ismerték meg egymást.
a kor az elején nem számít. csábítsd el, kedveskedj neki, és térj ki poénos válaszokkal a korod elől:)
majd miután elcsábítottad említsd meg neki, ha kérdezi. hidd el nem fogja zavarni. az én barátom is fiatalabb nálam. a barátnőm 23. kimondottam szereti a 16-17 éveseket. (szingli:) ):)
Én is érettebb voltam mindig a koromnál, de ez talán azért is lehetett mert mindig idősebb emberekkel voltam körülvéve és sokat beszélgettem velük mindenről. 16 évesen 21 éves barátnőm volt :)
Na erre varrj gombot. :)) Utána mindig 1-2 évvel idősebb barátnőim voltak. De persze a kor nálam nem játszott szerepet, csak valahogy velük jöttem ki úgy jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!