Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meennyi esélyem van a 19-23 éves csajoknál?
Figyelt kérdés
volt már b.nőm, de ő fiatalabb volt nálam, és én alapból érettebb vagyok a koromnál, utcán nem nagyon merek idősebb csajt leszólítani, és nem tudom hol kéne, társkeresőn is próbáltam de semmi..
17f
2010. aug. 7. 11:02
11/19 anonim válasza:
"a lányok mindig előbb érnek, mint a fiúk"
Már megint ezzel a baromsággal jön valaki?! Annak ellenére, hogy ennek semmi valóságalapja nincs?! ...
"de akikkel beszéltem, mind azt mondták hogy túl fiatal vagyok"
Hát igen, a szokásos duma a birkáktól. Mintha ők annyira nagyok lennének (közben meg kiderül hogy csitrik).
Csak a társadalmi nyomás/elvárás miatt nem mernek a lányok fiatalabb fiúval kezdeni.
12/19 A kérdező kommentje:
fejér megyei vagyok...
2010. aug. 7. 15:05
13/19 anonim válasza:
Kedves fenti válaszoló. Szerintem a lányok általában tényleg előbb érnek, mint a fiúk. Persze nem arra gondoltam, hogy mindenki. Biztosan sok szerepe van a társadalmi nyomásnak is. De mellette az, hogy mondjuk 21 évesként nem érdemes egy szintúgy 21 éves fiúval kezdeni, lehet saját tapasztalat is.
14/19 anonim válasza:
Kedves 15:30 (utolsó).
Még jó hogy odaírtad a fontos kulcsszavakat, hogy "SZERINTEM" meg hogy "SAJÁT TAPASZTALAT".
15/19 anonim válasza:
22/L vagyok, tegnap tettem fel ezt a kérdést, ugyanez a szitu, csak a másik oldalról :D http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__10706..
16/19 A kérdező kommentje:
:)
gondolod dobj egy privit..
2010. aug. 7. 22:08
17/19 anonim válasza:
Én tényleg nem értelek,miért pont 19-23 éves csajok kellenek neked amikor ott van a fiatalabb korosztály is?Már 14 évesen is olyan bombanőket látsz hogy csak na!Különben is a csajok jobban szeretik ha a pasi idősebb náluk
18/19 kayl18 válasza:
én 17 vagyok és társkeresőn az ilyen 19-24 éves legjobb csajoknak tetszek, olyan jó nők, hogy a pasik 95%-ának is bejönnek:D
19/19 kayl18 válasza:
egyébként én maradok a korombelieknél, a kis 14 éves p.csák nem kellenek, mert hülyék és pénzre hajtanak, a 20 évesek meg olyan érettebbek nálam, lehet én kevés lennék nekik:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!