Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a kék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a kék szememmel a barna szemű csajoknál sose volt esélyem?

Figyelt kérdés
van ennek jelentősége hogy egy kékszemű pasinak több esélye van egy kékszemű csajnál? mint egy kék szemű pasinak egy barna szeművel?
2010. szept. 26. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
mert olyan hülye vagy, hogy azt hiszed, hogy bármi jelentősége van a szemszínnek
2010. szept. 26. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:

ez baromság..valszeg alapból nem jöttél be neki, nem a kék szemed miatt. Nekem bejönnek a kék szeműek, a barna szeműek is, és kék a szemem. Szeretem a szőkéket, a barnákat, a feketéket, még a vöröseket is, pl Shawn White. Szóval annyira széles a skála, hogy az alapján nem fogok dönteni, hogy most valakinek milyen színű a szeme.

18L

2010. szept. 26. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem barna a szemem (najó zöldesbarna), de nagyon bejönne kék szemű helyes fiú:)
2010. szept. 26. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
gondolom unatkoztál azért írtad ki ezt az értelmes kérdést. remélem te sem gondoltad komolyan, hogy ennek bármi köze lenne ahhoz, hogy kinek jössz be és kinek nem
2010. szept. 26. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:

igen

olvastam valahol, hogy a kék szeműek(meg a szőke hajúak) olyan kevesen vannak, hogy szaporodásnál egy idő múlva ez ki is fog "kopni", mert a "sötétebb" haj/szemszínért felelős gének erősebbek

tehát egy kékszeműnek jobban tetszik egy szintén kékszemű, mint egy barna

alapösztön

2010. szept. 26. 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:

ja elfelejtettem írni:

szóval kékszemű utód, akkor van a legnagyobb valószínűsége, ha mindkét szülő kékszemű

mert ha csak az egyik, akkor nagyobb eséllyel nem kékszemű lesz a gyerek, mert a sötétebb színekért felelős gének erősebbek

2010. szept. 26. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
és az az igazi pár, ahol egyformák a szemek is.
2010. szept. 26. 19:37
 8/8 A kérdező kommentje:
19:35 ös és 19:37-es, pont ilyen válaszokat vártam de köszi a többieknek is
2010. szept. 26. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!