Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakmunkások hátrányból indulnak a csajoknál?
Az aki azt hiszi, hogy az számít egy csajnál, hogy ki mennyit keres, az eleve hátrányból indul nálam. Bár eezeknek is megvan a célközönségük, csak olyan lányt kell találni, akit ha nem is menetenkénti áron, de ékszerekkel, szépruhákkal, kocsival és mellplasztikával hosszú távra meg lehet venni (egyébként hosszabb távon olcsóbb ez a típusú fizetős lány).
Ha ennél messzebb is lát az illető, akkor nem az számít, hogy milyen papírja van. Legyen azért művelt, lehessen vele mindenről beszélgetni, de sajnos ez utóbbiak a legtöbb diplomás pasit se érintik...
Nekem volt már olyan pasim, akinek csak 8 általános végzettsége volt és a legtöbb egyetemi diplomával és jó állással rendelkező ismerősömet messze lehagyja műveltségben, udvariasságban, humorérzékben és életszeretetben. Ezek a dolgok többet számítanak, de persze csak azoknál, akik hosszú távra keresnek párt, mert a legnagyobb büntetés az életben, ha egy mogorva, unalmas emberrel kell leélnie valakinek az életét...
Diplomást választanék, ha általánosítanék. Viszont, ha a szakmunkás van olyan értelmes, mint a diplomás,akkor nem érdekel.
A fizetése meg főleg nem izgat. A családomban én vagyok egyedül diplomás, életem párja is szakmunkás, viszont ő tényleg nagyon értelmes, a kollégái már bőven az ő szintje alatt vannak.
Szakmunkás a férjem, így mondhatom szakmunkást választottam.
De ha diplomás lett volna akkor is hozzá mentem volna, mert nem a végzettségébe hanem a személyiségébe és a kinézetébe szerettem bele.
Az én szakmunkásom amikor 8 éve megismertem keresett 63 ezer ft , most keres 180-at és nagyon jól keres. Megkérdezhetem melyik szakmunkás keres 300 ezret? Lehet pályát módosít :D :D
én is erősen mérlegelem inkább, hogy mennyi az esze. lehet diplomás, de sötét mint az alagút
mondjuk a szakmunkások mifelénk eléggé egyszerűek, de ha netán kifogok egy olyat, aki értelmes és sok közös témánk van, akkor miért is ne?
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!