Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv a bandának! Nem unjátok még a kövér nők degradálását? Ha nem tetszik, ne válassz ilyet.
Csak azt nem értem mire ez a felháborodás?
Ebből a kérdésből és kijelentésből úgy jönnek le a dolgok, hogy:
1. Ha zavar, hogy kövér vagy, vagy esetleg van rajtad felesleg akkor fogyókúrázz, mozogj többet.
2. Ha nem a pénzes pasik érdekelnek, bizonyíts. Igen vannak ilyen nők valóban, és ez 10 -ből legalább 4 aki ezt szem előtt tartja, hogy egy pasinak legyen pénze.
Én férfiként eljárok úszni hetente legalább kétszer, hogy jobban nézzek ki, meg egészséges is a mozgás.
BTW az elhízás azok közé a dolgok közé tartozik, ami kizárólag akarat kérdése.
A testmagasság, a mellméret, az arc, mind mind adottság, de az, hogy elhízik e valaki az kevés betegségtől eltekintve csak egyéni döntés
(egyébként a pénztelenség is ilyen, alulról kezdtem sokat dolgoztam, még többet tanultam, amikor a haverok azt mondták, hogy 10 ezerért nem éri meg egy hétvégét átdolgozni, inkább mennek bulizni, akkor én maradtam melózni, most 3-4x annyit keresek, mint bármelyikük, és persze megy az irigykedés)
Szerintem higgadj le.
Tudod akinek nem inge...
Ez (szvsz) úgy van, hogy ha tetszik egy pasi, és te is neki (kovéren, soványan, szegényen, gazdagon, blablabla), akkor le kell tojni ki mit gondol.
Ha a világ minden pasija a kövér nőkre bukik, csak az az egy nem, aki neked kéne: megette a fene az egészet.
Ez fordítva is igaz. :)
Persze, mert a nőtársaid aztán sokkal jobbak ugye... ti aztán sosem bántotok senkit.
Lenézés, sértegetés, kavarás, lejáratás -> számukra ez a vicces, szóval szerintem vegyél kicsit vissza az arcodból.
Ismertem kövér nőt is, sosem szóltam be neki, persze ő simán bunkózott velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!