Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Üdv a bandának! Nem unjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv a bandának! Nem unjátok még a kövér nők degradálását? Ha nem tetszik, ne válassz ilyet.

Figyelt kérdés
Baromira unalmas az általánosítás is, mi szerint minden nőnek csak a pénz kell. Minden nővel voltatok már, hogy ez ennyire egyértelmű számotokra? Vagy elég volt 10 példány is, hogy erre a következtetésre jussatok? 10 az minden nő vagy akár 20?
2016. márc. 26. 09:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

Szard le a lelkileg selejtes pasikat, vannak normálisak is.

Ízlés kérdése, hogy kinek milyen alkat tetszik. Akinek a vékony, az válasszon olyat, akinek a telt, az meg olyat.

Szerintem is hülyeség bántani a másikat ilyenek miatt.

2016. márc. 26. 12:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok frusztrációtól kímélheted meg magad a jövőben, ha a számodra lényegtelen, téged kevésbé érintő véleményeket figyelmen kívül hagyod. De tényleg.

A sztereotípiák valahol hasznosak. De minden sztereotípiát felülírnak az egyéni vonatkozások.

2016. márc. 26. 13:28
 13/20 A kérdező kommentje:
10-es nekem miért is kéne visszavenni az arcomból? Részedre látsz itt sértő mondatot???Úgy látom hozzád nem jutott el a kérdés lényege...
2016. márc. 26. 13:28
 14/20 anonim ***** válasza:
46%
Hát szerintem azok akik ilyen dolgokon pörögnek, mint amiket felsoroltál kérdező....nagyon szar életet élhetnek és csak kínjukban vergődnek még ezen is. Nem kell velük foglalkozni, mert hül.yék mindig voltak, vannak és lesznek is..amíg világ,a világ.
2016. márc. 26. 13:29
 15/20 anonim ***** válasza:
42%

Jaj, az a baj, hogy most mar minden csatornan a kover nok vannak az ember arcaba nyomva. Mar a furdoruhakat is plus size modellekkel reklamozzak, mintha ez normalis lenne.

Multkor meg veletlenul odakapcsoltam azt hiszem a fokuszra, es valami olyan szoveg volt, hogy a tulsulyos nok akik jogaznak "szepek, magabiztosak, es egeszsegesek". Egeszsegesek. 20+ kg felesleggel. Hagyjuk mar .... Szanalmas ez az egesz nivea tipusu fogadd el magad kampany is.

Nem, ne fogadd el magad ha el vagy hizva, mert mar egesz fiatalon szembesulhetsz azzal, hogy magas a vernyomasod, cukorbeteg vagy, es meg a gyerekedet sem tudod megtanitani biciklizni, mert megteszel ket lepest, aztan mar zihalsz.

Persze, nem kell mindig szegeny kover noket tamadni, de en szemely szerint hanyok toluk, foleg az ilyen fogadd el magad tipusuaktol. Mert abba nem gondolnak bele, hogy a retusalt plus size modelleken lehet, hogy jol all az a rovidnadrag, na de kerem, egy embernek sem fog tetszeni a narancsboros rengo haj.

Le lehet szavazni, en igy latom. Az elhizas nem szep, nem egeszseges.

2016. márc. 26. 17:22
 16/20 anonim ***** válasza:

"Üdv a bandának! Nem unjátok még..." - a banda jelen esetben mindenkire vonatkozik, azaz rám is. Legközelebb pontosíts.

Egyébként pedig miért pont a kövér nőket véded? Az alacsony férfiakat miért nem? Tudod te, hogy egy alacsony férfit hányszor megaláznak? Egy kövér nő tehet azért, hogy lefogyjon, de egy alacsony férfi nem nőhet meg.

2016. márc. 26. 23:05
 17/20 A kérdező kommentje:
16-s biztosan..én személy szerint nem alázok meg senkit, mert alacsony.A kérdésem pontosan azért tettem fel, mert nem értem miért kell megalázni másokat.Beszélhetünk az alacsony, vékony férfiakról is.Úgy gondolom, ha valaki nem megfelelő számunkra, akkor tovább kell lépni és mindezt bántás nélkül.Ez viszont nem megy, ahogy látom...valamiért jó érzés a másikba belerúgni..és nem csak itt, máshol is ez megy.
2016. márc. 27. 04:17
 18/20 anonim ***** válasza:

Értem.

Ez azért van, mert azok az emberek egyszerűen retardáltak, számukra az az öröm, hogy belerúghatnak a másikba. Számukra ez teljesen természetes, aztán meg csodálkoznak, hogy többé nem állnak szóba velük. "Jajj, most ezen megsértődsz" és társai. Persze, amikor nekik szólnak be, akkor meg bunkóznak és hisztiznek. Nagyon jól ismerem ezt a típust...

2016. márc. 27. 11:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én például az átlagnál soványabb emberektől undorodok, hányingert keltenek bennem, pedig akkora nagy divat a soványság, hogy mindenki azt sztárolja. Hiába, engem borzalmasan taszítanak (mielőtt még nekem ugranátok, nem vagyok elhízott, átlagos az alkatom).

Pl. Ő már nekem taszító

[link]

Itt névtelenül leírom, de az életben soha nem bántanék meg vele senkit, mert az már parasztság lenne, hiszen akár fizikai, akár lelki probléma is állhat a háttérben, meg mindenki olyan, amilyen. Lehet, másnak pont ők tetszenek.

Azt meg mégképp nem bírom, amikor vonyít egy vékony lány, mint egy idegbeteg kutya, hogy neki nincs senkije, bezzeg egy kövér ismerősének van, pedig meg sem érdemelné, mert ő jobban néz ki.

Rá kéne hagyni ezt az egészet, ha valaki egészségtelenül kövér, az fogyjon, aki egészségtelenül sovány, az hízzon (iggggggen, kaszványseggűek, bármekkora divat is napi egy almán, meg egy joghurton élni), de párkapcsolati szempontból ez csak annyit számít, hogy akinek valaki nem tetszik, ne válassza és ne hisztizzen miatta.

2016. márc. 27. 19:07
 20/20 anonim válasza:
100%

15-ös neked milyen életed lehet, hogy ha azon pörögsz, hogy most plus size modellekkel reklámoztak-e egy nadrágot vagy sem.

Egyébként nekem meg abból van elegem, hogy a nagy okosok jönnek ezzel a fiatalon magas vérnyomásod van, magas koleszterined, két lépcső után kifulladsz dologgal, nem tudtam, hogy röntgen szemed van, hogy ránézésre bárkiről meg állapítod milyen betegsége van. Akkor én is találgatok, neked például fertőző betegséged van, úgy hívják s****ejizmus. Gyógyíthatatlan. A testvérem betegség miatt elhízott, de jobbak az eredményei, mint nekem, pedig én 50 kiló vagyok. Nagyon jó koleszterin szintje van, remek vérnyomás, nekem meg mindig kicsit magas...szóval nagyon nagyon unom az agy***ott embereknek ezt az ilyen jellegű megnyilvánulásait másokkal szemben, mert ha valaki már nem szép vagy nem jó testű akkor le kell nézni, meg kell alázni, rá kell mondani, hogy undorító, de meg néznélek én téged haver, te hogy nézel ki. Fogadjunk egy vékony, alacsony, letört fogú fiú lehetsz, aki aztán úgy oda van magától, mintha a címlapról sétált volna le. Ki kérte, hogy bárkit is nézz rövid gatyában te emberségből jeles ember?!! Utálom ezt az egész kövér-vékony dilemmát és igen, utálom, ha a kövéreket mocskolják, független attól, hogy én nem vagyok az, de mivel a testvérem (aki egyben a legjobb barátom) az volt rá látásom másodkézből megtapasztalni, hogy mit kap. Mondjuk általában csajoktól szoktak érkezni a támadások, de végül is lényegtelen.

Unom már, hogy a férfiaknak olyan nagyok az elvárásaik, hogy bombanő kell otthonra, magassarkúba porszívózzon, szüljön gyereket, mosson, takarítson, legyen kisminkelve, de azért legyen délre kész az ebéd, estére meg a vacsora, óh, jaj drágám, miért olyan karikás a szemed, sminkeld már ki magad, olyan igénytelen vagy....és a többi. Tudod mi a nagy igazság, nem a kövér nők vagy bármilyen egyéb más nők, akiket szapulni szoktál az undorítóak, hanem a modorod az U****Ó. Te vagy u******ó és visszataszító. Írtál egy bekezdésnyi szöveget, amiből a jellemed nagyon szépen kiérződött. Gratulálok, remélem szép napod volt, hogy nyilvános oldalra is kifejthetted véleményedet a kövér nőkről, meg a plus sizeról és az ön elfogadásról.

És igen, igenis fogadják el magukat, mert mielőtt bárki bárhogyan is változtatni akarna a testén, a kinézetén, először meg kell barátkoznia önmagával, mert öngyűlöletből még nem születtek csodák, te i**óta.

2016. szept. 29. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!