Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne érezzem ilyen kellemetlenül magam?
Nem rég valami okból kifolyólag jó ötletnek tartottam azt, hogy én tegyem meg az első lépést azzal, hogy ráírok a srácra, aki tetszik. Sajnos totál benéztem a dolgot és annyira kellemetlenül érzem magam emiatt. Pedig nem is hiszem, hogy lejött volna neki, hogy azért írtam rá, mert tetszik, legalábbis remélem, hogy ezt nem szűrte le. Az egészet csak cikinek tartom, mert mégis csak egy átlátszó ürüggyel írtam rá, amire nem volt semmi szükség, ő meg nem törekedett arra, hogy tovább menjen a beszélgetés, csak lerázott. Ez annyira nem bánt, mármint sajnálom, hogy nem tetszek neki, de azt jobban sajnálom, hogy miért sodortam magam ilyen kellemetlen helyzetbe.
20/L
"Imádom, hogy a férfiak így gyávák, meg úgy nyuszik, aztán amikor megfordul a helyzet, hirtelen máris nem olyan könnyű a dolog, ugye? Addig van nagy szátok, amíg magatok kell felvállalni a kellemetlen helyzetet."
Ne moss össze két típust, mert akkor tényleg hülyeségeket fogsz beszélni, és nem fogod érteni a világot.
Ki mondta azt, hogy az aki szerény, félénk az egyben fikázza azt, aki ugyanolyan????
Kérdező: Nincs semmi gond. A kudrac erőssít. Majd rájössz. Vedd be a lexarom tablettát és lépj tovább ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!