Miért kellene kellemetlenül érezzem magam ezért?
Utolsó éves vagyok az egyetemen. Megkérdezték tegnap az évfolyamtársaim,hogy nem érzem magam kellemetlenül,mivel nem úgy öltözöm, ahogy ők, mivel ők farmer, basic felső, sportcipő kombóban járnak(és a cipőn ott villog,hogy nike vagy converse), én meg legtöbbször egyberuhában járok, vagy telitalpú cipővel, vagy olyannal, aminek vastag a sarka és 7-8cm magas, de semmi márkanév nem villog rajta.
Ez tényleg olyam fontos lenne?
Én is így öltözöm :) Ne törödj mások véleményével,mindig lesz aki csak a csordát követi.
Ha estélyiben mennél, kellemetlen lenne,de ez egy tök normális, csinos, nöies öltözködés.
Amig nem jutottam el az olvasásig addig,hogy te egyberuhát viselsz,addig azt hittem fiúkról írsz!! 😂😂
Aztán esett le hogy te lány Vagy és a kolléganőid járnak fiúruhába!
És nekik az a gondjuk Veled hogy te nem öltözöl fiúnak? Mivel minden fiú is így néz ki nehéz különbséget tenni a két nem között,de persze Rád ez nem igaz mert ritkán de lehet találni még NŐKET ami az öltözködést illeti..
Kellemetlenül az érezze magát aki lány létére fiúnak öltözik!
Veled semmi gond legalább nőies vagy!🙂
Olybá tűnik a társaságban csak te nem követed birka mód a nyájat. Ezzel lesz gondja a többieknek:D
Egyébként nagyon nőies ahogy öltözködsz, nekem sokkal szimpatikusabb a te stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!