Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés volt már, de na felteszem én is. :D Egyetemen tetszik egy lány, de még közös ismerősünk sincs, így nem tudom hogyan kezdeményezzek. Ti mit tennétek?
Sziasztok
Sajnos még tavaly nyáron véget ért egy 1,5 éves kapcsolatom. Aztán mostanában (még szeptemberben) feltűnt nekem egy lány, de hagytam a dolgot. Aztán decemberben egyik előadáson a közelemben ült, és egy ürüggyel sikerült elkérnem a nevét, így be tudtam jelölni facebookon (azt mondtam, hogy valamit a tábláról nem tudtam lefotózni, viszont ő igen, és hogy küldje el). Azonban nem tudtam vele hosszabban beszélni, mert mennem kellett zh-t írni, és facebookon nem akartam erőltetni a dolgot...
Szóval amikor megkérdeztem a nevét, akkor azt olyan kedvesen mondta, hogy nem tudtam elfelejteni, meg azért ugye váltottunk pár szót is, és tökre megtetszett a kisugárzása. Látszik rajta, hogy ilyen szolidabb típus stb.
Szóval el szeretném hívni egy randira... messengeren nyilván nem szeretném, annál azért tökösebb vagyok... Szóval arra gondoltam, hogy egyszer odamegyek hozzá, és elmondom, hogy ugye nekem küldte el ezt a fotót, meg elmondom, hogy mi fogott meg benne, és akkor mi lenne, ha meginnánk valamit, akár itt az egyetem büféjében kezdetnek...
Ez nagyon gáz? :D
Hogyha írnátok tanácsokat, azt megköszönném. :)
20f
Mégegyszer köszönöm a válaszokat... :)
február elején fogom megkeresni egyébként...
Nekem ez túl direkt lenne, én jobban örülnék valami társas programnak előbb, ahol van alkalmam nekem is vonzódni a fiúhoz. Hiszen te ebben előrébb jársz, mint őt, hiszen már nézegeted egy ideje, ő meg még nem.
Egy idegennel, akinek a vonzódása még egyoldalú, sosem randizom, hiszen én nem vonzódom hozzá.
Ez nekem vérciki és csak feszengenék.
Tehát valami olyan helyre mennék el szivesen, ahol nem az a fő program, hogy kettesben vagyunk, hanem a program maga, akár nagyobb társaságban. Ha FB-on vagytok, akkor meghívhatod az összes ismerősödet valami programra, pl. egy flashmobra, és külön ráírhatsz erre a lányra, hogy rá különösen számítasz, egyedül jönne-e vagy a barátaival.
Hát a te válaszod eléggé ellentétes a többiekével... szerintem maradok az eredeti ötletnél. Az a baj, hogy ezen a szakon van kb. 200 ember, közös ismerős 0... Ez a fb-os eseményes valami, már bocs de elég hülyeség. Miért írnék rá, hogy rá különösen számítok?
Én a helyében értékelném, hogy odamentem hozzá, nem pedig facebookon írtam neki. Feszengene mert idegen vagyok neki? Én is feszengenék egy picit, de az oldódna. És annyira nem is vagyok idegen, mert nem a villamoson szólítom le, hanem egyetemen, mert ugyanarra a szakra járunk. És a beszélgetés során le tudná szűrni, hogy szimpatikus vagyok a számára, vagy nem.
Ez az én véleményem...
12-essel ne törődj! Egy önbizalom hiányos lány..
Persze hogy egy olyan lány aki nem magabiztos, akit túlságosan feszélyez egy ilyen dolog ő nem örül neki.
De ez csak az önbizalom hiányos, nem magabiztos lányokra igaz.
Ha meg egy csaj ilyen, nincs tisztában önmagával, nem magabiztos, vele nem érdemes kezdeni...
Na most beszéltem egy pár emberrel, és ők lebeszéltek erről direkt dologról...
Szóval azt találtam ki, hogy lesznek közös óráink, és akkor megpróbálok a közelébe ülni, és akkor mondom neki "Jajj emlékszem rád..." valami ilyesmi...
"Feszengene mert idegen vagyok neki? "
Ezt pontosabban leírom akkor, mert nem ezt értettem alatta.
Attól feszengenék, hogy egy fiú, akihez ÉN nem vonzódom, elhív, ami ugye egyértelműen egy kettesbeli találka, ahova akkor megy csak az ember, ha vonzódik valakihez. Tehát ez számomra inadekvát viselkedés egy fiútól. Ismeretlen embert nem hívsz randira.
Érted.
Ebben a fázisban randimeghívás az én részemről egyértelműen elutasítva, hiszen nem vonzódom hozzá, mivel még nem is ismerem.
A randi az részemről nem az ismerkedési fázis, hanem már a párkapcsolati fázis, amikor már ELDÖNTÖTTEM, hogy evvel a fiúval szerelmi kapcsolatot szeretnék felépíteni.
És eddig a döntésig, a vonzalom felébredéséig NEM vagyok képes eljutni máshogy csak ha van lehetőségem TÁRASÁGBAN (nem kettesben!!!) megismerni, és féligmeddig belészeretni.
" Miért írnék rá, hogy rá különösen számítok? "
Hogy finoman sejtesd vele, hogy tetszik neked.
(Ennél direktebb közeledés előzmények nélkül számomra otromba lenne.)
15: Azért utasítom el, mert nem adekvát a fiú viselkedése, nem érzi a határokat, és nekem nem felel meg ez a viselkedés.
Azért segítek a Kérdezőnek, hogy megtanulja, hogyan kell egy ilyen helyzetben viselkedni, mert ez nem működik, amit tervezett. Legalábbis velem és sok nővel, aki hasonlóan érez, nem működik.
(Határozottan utasítok el, és ez az önbizalomhiányos lányokra nem igaz.:) Inkább az igaz rájuk, hogy képtelenek nemet mondani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!