Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik, de van barátja, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik, de van barátja, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel egy tanfolyamra járunk, igazából eleinte nem tűnt fel nekem. Lehet azért mert akkor még nem voltam túl az előző barátnőmön.

Szóval úgy az utóbbi időm úgy nagyon vonzz ez a lány, egyszerűen mindig felé nézek. Átlagos csaj, de nekem valamiért nagyon bejön. Mosolygós, meg ha mondok valami viccesset mindig elneveti magát.

De ugye van barátja, ezért sosem írtam neki még, de ma valahogy nem bírtam ki.

Igazából sokszor írt mosolygós meg kacsintós smileyt, bár ebből még sokra nem lehet következtetni.

Külfölfön volt kint sokat, és valahogy úgy fogalmazott hogy most próbálják újraépíteni a kapcsolatukat a barátjával. Vele olyan 1,5 éve van együtt.

25 F

2018. jan. 5. 02:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet kovetkeztetni a kacsinto smileybol
2018. jan. 5. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!