Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még itt olyan, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt olyan, akinek azért nem volt barátja/barátnője huszonéves koráig, mert túl szigorúak voltak a szülei?

Figyelt kérdés
2017. szept. 17. 22:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Csak olyanok vannak itt. Olyant nem találsz aki a saját hibájábol, tutyimutyiságábol, begözölt agyábol, stb. kifolyolag nem tudott párt találni.
2017. szept. 17. 22:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Hidd el vannak olyanok, akiket nem engednek el randira, nem hozhat haza senkit. Vagy éppen nem engednek meg neki semmit. Az első busszal haza tanulni. Ilyeneknek nem számít, hogy elmúltál-e 18 éves.
2017. szept. 17. 22:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nem. ők már kb keríteni akartak nekem csajt inkább, de nekem nem kellett :D
2017. szept. 17. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen volt, amíg 19 nem lettem és el nem kerültem egyetemre, albérletbe.

Valahol nem bánom, hogy így alakult, mert megtanultam hogy minődégi kapcsolatra törekedjek és ne a mennyiségre.

2017. szept. 17. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem az hogy nem engedtek csak feljelentettek volna ha randizok egy lánnyal mert a kötelességeim hàttèrbe szorulna 24f
2017. szept. 17. 23:33
 6/11 anonim ***** válasza:
De ez csak volt màr megtettem amit valoban kellett a fejlodesemért de ugyanott vagyok
2017. szept. 17. 23:35
 7/11 anonim ***** válasza:
A kérdésre nem tudok érdemben válaszolni, de milyen szülő már az, aki a felnőtt "gyerekét" eltiltja egy kapcsolattól, vagy lekorlátozza ennyire? Nyilván tanuljon mértéket a gyerek meg normális párkapcsolata legyen, de szerintem a tiltással pont az ellenkezőjét fogja elérni, mert 20 évesen 0 tapasztalattal nem hiszem, hogy nagy sikere vagy önbizalma lenne a párkeresésben.
2017. szept. 17. 23:46
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Amelyik felnott "gyereknek" ezt meg lehet tiltani, azt amugyis megette a fene. Normalis embereknek az ilyet mar kamaszkorban se lehet megtiltani, mert nem olyan hulye, hogy hagyja magat. Ezert gaz, ha kimarad a lazado korszak...
2017. szept. 18. 07:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Mostohaanyám még abba is beleszólt, mikor megyek szarni.

A bartánőimmel nem találkozhattam, nemhogy fiúkkal. És igen, volt rá példa, hogy hajnalban értem haza (tudta, hogy szülinapozni megyünk), de "véletlenül" kizárt és benne hagyta a kulcsot a zárbna, és a telefonját "nem hallotta", mikor felhívtam.

Potom három órát ücsörögtem az ajtó előtt az öt fokban...

21 évesen elmentem dolgozni, hattól este kilencig (minden szart elvállaltam, csak ne kelljen otthon lenni), 23 évesen pedig összeköltöztem az exemmel (kb. titokban találkozgattunk).

28 vagyok, a párommal élek piszok messze, de a mostohámat soha nem akarom látni többé, szemét nő volt, irigy rám és ott tett keresztbe, ahol tudott.

2017. szept. 18. 14:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Közvetetten azért. Nem feltétlen párkapcsolati/ismerkedési szempontból... bár mondjuk, ha belegondolok, nem is volt kit elfogadtatnom velük, és pont azért, mert elmartak mellőlem mindenkit és tiszta önbizalomhiányossá tettek, az meg az ellenkező nem számára nem túl vonzó.

Inkább az volt nálunk a baj, hogy nagyon teljesítménykényszeres környezetben neveltek fel, a tanulás nemhogy az első, hanem az egyetlen dolgom lehetett csak, mert ha nem, akkor vertek. Plusz hogy legyek jókislány, és véletlenül se hozzam őket rossz hírbe még minimálisan sem. Nem voltam sehova elengedve, csak ha ők hozhattak, vihettek, és du. 4ig befejeződött a program (kiv. sulis programok), és leellenőriztek, hogy tényleg ott voltam-e (pl. mozi). Buliba (házibulit értek ezalatt) nem engedtek el, Auchanba zenét hallgatni anno se, mert jaj, mi lesz, ha a biztonsági őr azt hiszi, hogy loptam,, FÚÚÚÚÚDESZÉGYENLENNENEKIK... meg egyáltalán, el voltam mondva minden hülyének, hájas disznónak, lustának, butának, és erősen letörték azt a pici önbizalmamat is, ami valaha volt. Plusz nem öltözködhettem 18 éves korig úgy, ahogy szerettem volna (nem k...san akartam öltözni, csak nem zsákszerű előnytelen 20évvel azelőtti divatú förtelmekbe). Samponra sajnálták a pénzt, ezért hótt zsíros hajjal járkáltam...

18 éves korom után nagyon lassan elkezdtem újra magamra találni, aztán olyan 21-22 éves korom körül kezdtem el tudatosan építeni az önbizalmamat, magamból kihozni a legjobbat. Így majdnem 23 éves koromban végre sikerült párt találnom, aki a legjobb dolog, ami valaha történt velem :).

2017. szept. 18. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!