Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag férfiakhoz szól a kérdésem, nők NE OLVASSÁK EL! Főleg a huszonéves nők NE! Hogy teremthetnék magamnak esélyt?
Van egy nő ismerősöm, aki gyakorizik, olvassa ezt a kategóriát, ezért alig merek írni. De ahogy csekkoltam, arra gondoltam, miért ne tehetnék fel magam is egy kérdést, mostanra már úgyis tuti alszik. 💤
Szóval. Ez a nő, ez az én viszonzatlan szerelmem. 10-es skálán legalább egy 15-ös, mivel nemcsak hogy gyönyörű, csodaszép arcú, hajú és tökéletes alakú, de a humora, az esze, a szívből jövő kedvessége tovább emeli. Nem véletlen, hogy pont belé szerettem bele.
De pont emiatt nem csak én persze. Többek közt ezért is viszonzatlan a szerelmem, mert bár bír, jól elvagyunk és nem tart rossz palinak, de egyszerűen annyian ostromolják, hogy esélyem sincs, hogy elköteleződjön mellettem. Mi több, egy ideje ugyanazzal a csávóval randizik, félek, össze fognak jönni. Nem tudjátok, hogy teremthetnék magamnak mégis esélyt?
Fú, remélem nem látja ezt a kérdést. :D És ne írjon rá senki, ha mégis előkerül, így is van bőven elég konkurencia. De remélem nem bukkan itt fel, mert az halál égő lenne.
Ez egy nyilvános fórum...
Esélyed 0, hiszen jár valakivel.
Nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!