Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha alakulna egy kapcsolat egy huszonéves férfivel, vagy akár harmincassal, akivel amúgy jól érzitek magatok, mit lépnétek, ha kiderülne, hogy még sosem volt nővel?
Érdekes ez a (szinte végletesen) kettős hozzáállás a nők részéről.
Egyik fél szerint semmiképp nem kezdenének szűz pasival, merthogy "mennyire tapasztalatlan, tanítgatni kell még, stb..."
Másik fél szerint kifejezetten előny, hiszen "nem ment át a fél városon" ahogy az előttem szóló írta, illetve számára taszító lenne, ha k×rvázott volna az illető.
Akkor most legyen okos egy szűz férfi. Menjen hivatásoshoz tapasztalatot azerezni, vagy ne.
31/F
Utolsonak: a szuzessegben soha nem az a zavaro, hogy szex teren tapasztalatlan, hanem parkapcsolatban is.
27 eves ferfikent en sem akarok szuz not, mert az esetek tulnyomo tobbsegeben komoly parkapcsolata sem volt meg.
Nem a szexualis tapasztalatlansaga a baj, hanem o meg nem elte meg azokat a tapasztalatokat, amik szuksegesek egy komoly felnott kapcsolathoz.
Minden komoly kapcsolatombol tanultam az evek folyaman es ugy lettem az az ember, aki ma vagyok. Most mar teljesen erettnek tartom magam egy kapcsolathoz, de a korabbi tapasztalatlanabb enjeimet kirohognem.
Voltam tul sok idot egyutt levos. Tulsagosan feltekeny. Tulsagosan seggkinyalos. Tulsagosan fasztudjami...ezeken az embernek at kell esnie.
#6-os vagyok, a végletest úgy értettem, hogy erősen polarizált a lányok véleménye, másképpen kb. el sem tudjátok képzelni, hogy lehet valakinek más a véleménye.
Egyébként a tárgyhoz visszatérve. Azok, akik lenézik a huszonsok-harmicvalahány éves tapasztalatlanokat (az, hogy milyen okok állnak emögött, most mellékes, lehet hogy gátlásos, lehet hogy nem olyan jó a "beszélőkéje" lehet hogy a kinézetével van baj, lehet hogy eddig nem volt szerencséje), mit tanácsolnátok, hogyan szerezhet akkor mégis tapasztalatot, ha sokan ennyire elzárkóznak tőlük?
Vagy szerintetek ők most már arra vannak kárhoztatva, hogy életük végéig egyedül maradnak? És ha valaki nem akar így (tovább) élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!