Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag férfiakhoz szól a kérdésem, nők NE OLVASSÁK EL! Főleg a huszonéves nők NE! Hogy teremthetnék magamnak esélyt?
Van egy nő ismerősöm, aki gyakorizik, olvassa ezt a kategóriát, ezért alig merek írni. De ahogy csekkoltam, arra gondoltam, miért ne tehetnék fel magam is egy kérdést, mostanra már úgyis tuti alszik. 💤
Szóval. Ez a nő, ez az én viszonzatlan szerelmem. 10-es skálán legalább egy 15-ös, mivel nemcsak hogy gyönyörű, csodaszép arcú, hajú és tökéletes alakú, de a humora, az esze, a szívből jövő kedvessége tovább emeli. Nem véletlen, hogy pont belé szerettem bele.
De pont emiatt nem csak én persze. Többek közt ezért is viszonzatlan a szerelmem, mert bár bír, jól elvagyunk és nem tart rossz palinak, de egyszerűen annyian ostromolják, hogy esélyem sincs, hogy elköteleződjön mellettem. Mi több, egy ideje ugyanazzal a csávóval randizik, félek, össze fognak jönni. Nem tudjátok, hogy teremthetnék magamnak mégis esélyt?
Fú, remélem nem látja ezt a kérdést. :D És ne írjon rá senki, ha mégis előkerül, így is van bőven elég konkurencia. De remélem nem bukkan itt fel, mert az halál égő lenne.
Ez az "aggyá egy esélyt" annyira Mónika-show-szint...
"egyszerűen annyian ostromolják, hogy esélyem sincs, hogy elköteleződjön mellettem" - ha valaki azért nem kezd párkapcsolatba, mert annyian rajongják körül, azzal jobb is nem párkapcsolatot kezdeni, mert valószínűleg később is elcsábulna a sok rajongó irányába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!