Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, nők, asszonyok! Van köztetek egyáltalán valaki, akinek ilyen barátja van? (Részletek lent)
A gyakori párhuzamos valóságában úgy fest, külön törvények uralkodnak. Ha az itteni frusztrált pasasok állításaiból indulunk ki, akkor a nőknek csak a 190 centi magas, kigyúrt, kopasz, börtönviselt, BMW-s, külföldön dolgozó, havi félmilliót kereső, táncos lábú, 20 centis farkú férfiak kellenek. Vajon mi ebből az igazság? Sejtem, hogy nem sok, de végezzünk egy felmérést! Tehát ki az, akinek 190 centi magas, kigyúrt stb. pasija van, és ki az, akinek nincs?
Adatgyűjtés indul! :D
Párom 33 éves, 172 centis, tescoban szárazáru feltöltő (tehát nincs fél milliós fizetése), nincs se jogsija, se autója, apukájával él (albérletből költözött vissza hozzá, ott problémák voltak), decemberben költözünk össze, mert eddig 200 km-es távkapcsiban voltunk 4 és fél éve.
Régebben foglalkozott testépítéssel, ma már nem, csak fut, és jógázik, és vegetáriánus.
nekem meg pont ilyen pasim van, szóval eddig 50%
na hol van most a te Istened kérdező?
Persze, és Hoszé Ármándónak hívják.
Nem elég az, hogy külföldön dolgozzon, legyen is külföldi származású, mert úgy az egzotikus! *-*
(Ha valakit nem esne le: vicceltem, nem kell komolyan venni a legkevésbé sem. Valójában felírhatsz azok közé a nők közé, akiknek nem olyan pasijuk van, mint amilyet körbeírtál. ^^)
22/N
Barátom 182 cm, sportos/átlagos testalkatú, vállalkozó, tehát gazdagnak tényleg gazdag, börtönt hírből sem ismeri, de soha nemis állnék le börtönviselt alakokkal, se kopaszokkal :D A kigyúrt, proli, használt régi BMW-s alakok, akikről írtál, szintén nem voltak soha az eseteim.
21N
Nekem volt egy kopasz, kigyúrt, sokat kereső, külföldön dolgozó, háromdiplomás, jó autót vezető pasim, de nem volt csak 175cm, meg se börtönviselt, és a farka se volt 20 centis :D
A többi még ennyire se került közel a fent leírtakhoz :D
Kedves Ms. Sherlock Holmes,
Tisztában van azzal hogy több 57%-os válaszoló is lehet (és van is) egyidejűleg az oldalon? Mert azokat a válaszokat nem én írtam, és tényleg ilyen pasim van. Sőt, van 2 barátnőm is még akiknek szintén ilyen barátjuk van, szóval továbbra is 50-50% az arány.
Nem, nem számoltam el, csak Sunshine-nak meg köztudott hogy néger barátai is voltak, a négerség meg simán felér a fenti dolgokkal.
Örülök hogy részt vehettem a felmérésedben, szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!