Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Burnout, bizalmatlanság. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Burnout, bizalmatlanság. Mit lehet tenni? (Részletek alább)

Figyelt kérdés

Kb. egy éve ért véget egy kapcsolatom - amelynek az utolsó pár hónapja csak kínlódás volt. A csaj úgy jött össze velem, hogy közben nem számolt fel minden kötődést az előttem lévő faszijával. Én odáig voltam érte, ő viszont menet közben kezdett el bizonytalankodni, egyik nap azzal jött, hogy az exét is szereti, utána letagadta az egészet... blablabla. Utólag, a rózsaszín köd múltával úgy érzem, csak szórakozott. A mindennek a teteje az volt, mikor - bár tudta, hogy monogám alkat vagyok - azzal jött, hogy ki akarja próbálni hármasban, velem és az exével, dugjuk meg ketten. (Megjegyzem, előtte fél téglával verte a mellét, hogy ő mennyire monogám típus, hogy neki csak egytelenegy férfi kell... na ja.)

Ez kemény gyomros volt nekem, szakítottunk is. Azóta viszont képtelen vagyok bizalmat érezni a nőkkel szemben. Randizok, megvannak a találkozások, nevetések, érintések, csókok, párszor a szex is. Csak épp nem tudok igazán megnyílni a partnernőimnek, és egyikükkel sem jönnék össze hosszabb távra. Csak arra tudok gondolni, hogy részükről mikor jöhetne a bicska a hátba, a száznyolcvan fokos fordulat. Még az egyébként visszafogott, kedves, szolid csajok esetében is.

Mit lehet ilyenkor tenni? Járt már más is így?

2017. okt. 8. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha eljön az IGAZI, hodd el, semmi kérdésed nem lesz többé... se bizalmatlanság, se hármas szex, se semmi, ami neked nem fér bele.
2017. okt. 8. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Na ilyenkor elgondolkozom hogy a hasonlóaknak mint én ,akiknek még csak randi sem jön össze mint neked, mennyi az esélyünk hogy megtaláljuk a megfelelő nőt? Kb 0....
2017. okt. 8. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az első hozzászólónak, a bizalomhoz idő kell, és ha jön valaki, érezni fogod, hogy Ő megérdemli.

Hajrá, fel a fejjel, járj nyitott szemmel.

Ez a hármas szexes dolog, meg hogy az exével dugjátok meg.. pff, szóhoz sem jutok. :/

24N

2017. okt. 8. 23:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Először is fel kell fognod, hogy nem az új randipartnernő(k) tehet(nek) arról, hogy az exed egy idióta p#csa volt, nem büntethetsz senkit azért, mert valaki teljesen más átvert. Amíg nem tudod helyretenni magadban a sérelmeket, lezárni és tiszta lappal indítani valaki mással (idő és önismeret kérdése az egész), addig ne ismerkedj, mert egész egyszerűen nem fair velük szemben, amit művelsz.
2017. okt. 9. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!