Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj, ha nem hiszem el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nem hiszem el, hogy tudna egy nő szeretni?

Figyelt kérdés
Szoktak mondani, hogy rendes, kedves, jól nevelt, jóképű srác vagyok. De én ezt nem hiszem el...

2017. jún. 4. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

sz..r ügy

akkor kezdj el önismerettel és önszeretettel foglalkozni és talán az önbizalmadat is növelhetnéd!

benned van a hiba, és nem a másikban!

2017. jún. 4. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Az a baj, hogy nincs önbizalmad. Így még ha szeretne is egy nő, azt sem hinnéd el.Változtass a hozzáállásodon, és a világ is meg fog változni!
2017. jún. 4. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Nekem aztán nem baj, de akkor ne is akarj kapcsolatot senkivel, ezzel a hozzáállással csak megkeserítenéd annak az életét, aki esetleg tényleg szeretne téged.

Önismeretet és önbizalmat szerezni persze nehezebb, de ha ehhez lusta vagy, akkor igazából nem is érdemelsz semmi mást azon kívül, amid most van.

2017. jún. 4. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

Akkó' ne hidd, oszt jónapot.

Nekünk ez egyáltalán nem baj.

2017. jún. 4. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél normálisan müködő kapcsolatot akkor igen. Ha jól megvagy magadba akkor nem izgat senkit.
2017. jún. 4. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges beállítottságra vall, Kérdező. Én azt se hiszem el nekik, amit kérdeznek.

Ha kijelentené valamelyik, hogy szeret, kiröhögném és elhajtanám a 3,14csába. 9 éves korom óta nem érdekelnek a tündérmesék, ha meg hazudozást akarok látni, odakapcsolok a parlamenti közvetítésekre.

2017. jún. 11. 04:39
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Nem baj Kérdező én sem hiszek nekik, kétszínűek, álszentek és érdekemberek.

"akkor higgy a nőnek mikor ló legel a sírján"

Nem lehet megbízni bennük

2018. szept. 2. 02:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én semmit se hiszek el a nőknek. A csillagot is lekamuzzák az égről, nem lehet nekik hinni semmit.

Ha közli veled, hogy szeret téged, akkor is hazudik, egy szavát se hidd el.

#1 az önbizalomnak és az igazmondásnak a világon semmi köze nincs egymáshoz. Zéró.

#2 ez neked is szól.

#3 és ki garantálja, hogy tényleg szeretné őt a másik? Mert szerintem senki.

Ezt az önbizalom-baromságot meg hagyjátok már a búsba, semmi köze a másik szavahihetőségéhez, mégis úgy hajtogatjátok itt mint egy karcos lemez, unalmas már.

#4 te meg ostoba vagy.

2019. szept. 25. 04:20
 9/9 anonim ***** válasza:
De buták az itteni válaszolók egy része. Odáig eljuttok hogy a nőknek nem lehet hinni, azt azt hiszitek a haver nem ver át? Öreg hiba. Egyébként meg ha lenne emberismereted, a nőknél és férfiaknál is nagyjából látnád mikor lehet hinni neki. A többi pedig a győzelemhez szükséges kockázatvállalás.
2020. márc. 18. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!