Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiszem hogy egy férfi is tudna engem szeretni. Emiatt semmi érdemes élni?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy férfival,de egyáltalán nem én érdekeltem hanem az hogy hamarabb megfektessen. Azt mondta így soha nem lesz senkim mert a második randin én még ezt túlzásnak gondolnám. Utána nem is keresett többet.2017. máj. 7. 11:42
2/8 anonim válasza:
Találkoztál egy pinabubussal, aki csak megdugni akart.
Legalább őszinte volt, mert nem húzta az idődet, nem ígét fűt-fát.
Most meg itt nyafogsz. Komolyan, hány éves vagy?
Csak azért belemennél egy első randis szexbe, mert valaki azt mondta, hogy nem lesz senkid? Keress egy épkézláb férfit!
3/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta komoly kapcsolatot akar, de mivel ő egy férfi ő nem bír úgy magával, mint egy nő.
2017. máj. 7. 11:47
4/8 A kérdező kommentje:
De amúgy tényleg igaza van, mert tényleg senkinek sem kellek.
2017. máj. 7. 11:48
5/8 anonim válasza:
Jaj de buta vagy. Ahelyett, hogy azt mondod magadnak, hogy senkinek sem kellesz, mondd inkább azt, hogy még nem találtad meg a neked való férfit, de majd úgyis eljön az a pillanat. Ráadásul nem is ismered az összes férfit. Lehet, hogy például nekem te lennél az álomnő.
Az ilyen általánosító gondolatokat messzire el kell kerülni, különben ajaj. Jön a depresszió és a többi hülyeség.
6/8 anonim válasza:
troll vagy e?
vagy csak egy sima kissrác, aki csajnak adja ki magát
8/8 anonim válasza:
Nekem is tapostak már bele a lelkivilágomba,ámítottak,belém rúgtak,beszóltak.Én is éreztem már így.Egyszer valaki azt mondta nekem,soha nem lesz olyan pasim,mint ő.Én meg azt mondtam:remélem is!Tudod,hogyan szól a nagy klasszikus.Bírni kell a pofont,és menni tovább.Egy s..ggfej miatt sem szabad feladnod,lennuláznod az önbizalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!