Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes csinálni, ha egy férfi 24 évesen még szűz, és később még kapcsolatot szeretne?
Sajnos, körbeérdeklődésem után az jött le, hogy az, hogy őszintén megmondjam, hogy ez a helyzet, nem lehetséges. (A válaszok 75-80%-a elutasító volt)
Így ezek a megoldások maradtak, habár mind rosszabb, mint őszintének lenni.
1.Hazudni a dologról, azt mondani, hogy már szeretkeztem nővel (ez még igaz is lehetne, mivel kapcsolatom volt, ahol történt ez-az, csak maga "a szex" nem). Ezzel az a baj, hogy hazugság és hazudni egy kapcsolatban régen rossz (az elején meg főleg), és simán ki is derülhet.
2.Kerülni a témát, elviccelni a témát (nem feltűnően). Később itt is lebukással végződhet, de legalább nem hazudtam, hanem csak titkolóztam. Ami mondjuk ugyanúgy rossz.
3.Keresni egy prostituáltat, hogy ne kelljen hazudni meg titkolózni később. Na, ezzel máris több baj van, mivel 1.Saját morális aggályaim 2.Kizáró ok lehet olyannál is, akinél a "kései szűzesség" nem lett volna az. (Jó a maradék 99-nél meg a szűzesség maga az, mint láttam)
4.Felszedni valami butább lányt egy diszkóban és egyéjszakással megoldani. Na itt is 1.Ezt sem érzem tisztességesebbnek, mint a 3.pontot, 2.Rosszul érezném magam tőle 3.Az első alkalmat mindig olyannal szerettem volna akit ténylegesen szeretek/szerelmes vagyok és aki szeret/szerelmes. (Ezért is nem lett szex a kapcsolatomban, mert ott nem volt szerelem, egyik oldalon sem. Mai ésszel sok dolgot máshogy tennék, és akkor lett volna szerelem. Na, de a múlt az a múlt...)
5.Valami más, ami valakinek már bejött.
Kiegészítő információk:
1.Nem ezen rugózok egész nap (csak most, a másik kérdés miatt) nem ezzel kezdek az első randikon.
2.Ezt leszámítva vannak más rossztulajdonságaim is (ahogy mindenkinek), de olyan vészes dolgok nem, mint agresszió, cigi/alkohol/drogfüggőség, primitívség, igénytelenség, humortalanság, bunkóság, vagy műveletlenség.
A külsőmet érintő rossztulajdonságok pedig javítás alatt állnak (nem is kívánok addig ismerkedni, amíg nem javítottam ki őket), úgymint kövérségre az intenzív edzés/torna/kardio heti 3-4 alkalommal + diéta, a sárga fogaim kifehérítettem és speciális fogkrémet használok rá, a szakadt-régi ruháim elraktam a padlásra emlékbe és igyekszem (ugyan nem márkás), de normális ruhatárat kialakítani.
"Sajnos, körbeérdeklődésem után az jött le, hogy az, hogy őszintén megmondjam, hogy ez a helyzet, nem lehetséges. (A válaszok 75-80%-a elutasító volt)"
Fura, itt pl. mindig mást írnak, 1-2 nő mondja csak, hogy nem tanítgatná szívesen a párját, a többieket nem érdekli a dolog, ha szerelmesek, páran kifejezetten örülnének is neki.
Másrészt 24 évesen még fiatal vagy, nem ugyanaz a helyzeted, mintha 10 évvel idősebb lennél, akkor már inkább felmerülne pár kérdés a nőben, hogy eddig miért nem tudtál egyszer sem közel kerülni egy nőhöz.
De ha elmondod, hogy volt régebben kapcsolatod, szerintem senki nem fog külön rákérdezni, hogy "és amúgy szexeltetek is?".
Felesleges dolgokon pörögsz, miközben az értékes időd csak telik.
Én is így gondolnám, ha nem láttam volna azt a sok elutasító választ az ezzel foglalkozó kérdés alatt.
Mint írtam, nem ezzel foglalkozom állandóan, jelenleg aggaszt a dolog, nem számítottam ekkora elutasítottságra. (És inkább az elutasító válaszok stílusa ami ledöbbentett)
Végül is lehet róla szó, de előbb ismerkedjünk meg.
Leginkább a "nekem erre nincs időm" volt a dolog ellenzésének fő indoka. Remélem csak rosszkor volt rossz helyen a kérdés.
Az idő nem telik feleslegesen, írom a végén, hogy jelenleg fejlesztem a dolgokat (külsőre), aztán közben a belső hiányosságokat is. Már amit tudok.
Ez jó megoldás, tetszik, igaz is, nem is túl kiborító (aki meg ezért befejezi az ismerkedést, az olyan is(?)).
Mi a trükk? Vagy csak valaki szórakozik...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!