Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után nem érdemes reménykedni hogy nem lesz barátnőm? 3 év után elég kicsi az esélyem? Nagyon gáz ha egy férfi ilyen béna a nők területén?
Manapság ez teljesen természetes.
A férfiak többsége önhibáján kivül képtelen megfelelni a nők minden a mai valóságot teljesen figyelmen kívül hagyó elvárásainak
Csak elég nálunk komolyabban fejlett országokban milyen helyzet alakult ki,lásd Japán ahol a fiatal férfiak egy részét gyakorlatilag kasztrálták.
Nekem ilyenkor vámpír Ági szavai csengenek a fülemben, amit Zsolinak mondott:
"Te egy magányos farkas vagy. Nőnek te nem kellec, fok fő!"
Én is így tettem :)
Tisztázzuk: komoly barátnőt akarsz, vagy dugni?
Mert ha barátnőt, akkor gondold át, hogy biztosan szükséged van-e rá. Én sokáig azt hittem, hogy igen, de már egy jó ideje egyedül vagyok, és rájöttem, hogy sokkal jobban érzem magam így, mint hogy a hülye p*csák irreális elvárásainak akarjak megfelelni csak azért, hogy elmondhassam, hogy kapcsolatban vagyok, ami egyébként szintén nem jobb, mint egyedül lenni, amennyi előnye van, annyi hátránya is.
Persze így a rendszeres szexről le kell mondani, de néha azért összejön.
Cserébe nem kell feszengeni, nem kell stresszelni, nem kell szétb*szódni az idegtől a csajod érthetetlen és logikátlan hisztijei miatt, van időd a hobbijaidra, a barátaidra, és nem szól bele senki, mikor, hol, mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!