Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan merjek kezdeményezni lányoknál, egyáltalán érdemes-e? (Részletek lent. )
Köpködj az utcán, meg szotyizz, cigizz, akkor menő leszel és bukni fognak rád!
20L
Eloszor kerdezz semlegeset! Kerj utbaigazitast! Csak ezt gyakorol, milyen idegenekkel beszelni. Esetleg egy dicseretet is elereszthetsz! De utana koszonj el! Ha tetszel, akkor a mai eroszakos lanyok ugyis kezdemenyeznek es kapcsolatot cserelnek. Annyit tehetsz, ha a dicseretet jol fogadja bemutatkozol azon a neven, ah fennt vagy facebookon. Elvileg illene neki is bemutatkozni. Jo esetben megtalalod facebookon es mar jelolheted ismeroskent. Erre valo a facebook. Mar a bemutatkozas eleg arra, h elerhetoseg csere tortenjen!
N
Erre valo a Facebook
Már értem miért nincs párom.
6-os! En is utalom a facebookot, de sajnos ez lett a szokas. Csinalj egy fiokot. Nem kell feltenned arckepet , meg valos adatokat sem. De csinalj egyet es kitarul a vilag. Az osszes ismerosod ismeroseit vegignezheted es ismerkedhetsz veluk.
N
De mi az oka ennek? Azt csak tudod...
Múltbéli rossz tapasztalat?
Alacsony önbizalom?
Szerintem túlreagálod...
Első körben ezt a félelmet és a görcsösséget próbáld magadban legyőzni.
Gyakorolj egy kicsit az interneten, de személyesen mondjuk jobb lenne, mert a két helyzet teljesen más.
Miért ne lenne érdemes ismerkedned?
Ismerkedj, de előtte kicsit változtass ezen a görcsösségeden.
mi a fenének akarsz te lányoknál kezdeményezni, ha magaddal sem vagy tisztában.
Aztán, ha csoda folytán összejönne a bnő, akkor gyártanád a baromságot, hogy el fog hagyni, meg nem vagy neki elég jó, meg kicsi a farkad, stb, stb, stb.
Előbb magadat tedd rendbe agyilag, és akkor a negatív elutasítást is fogod tudni kezelni.
" több a negatív hatása, mint a pozitív"
akkor meg ne menj oda, nem kell mindenkinek bnő. ez nem alanyi jog.
Köszönöm a válaszokat. :)
#8 Igazából nem is az önbizalmam szerintem a gond, hanem az egész egyszerűen olyan kényelmetlen szituáció, vagy egy olyan helyzet, amibe nem szívesen van benne az ember.
Internetes ismerkedessel szerencsére nincsen gond, az teljesen simán megy.
#9 A kezdeti "szikra" okoz elsődlegesen gondot, hogy rávegyem magam a dologra, ha már benne vagyok akkor azert adják magukat valamennyire a dolgok. Eddig egy kapcsolatom volt, ott rendben volt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!