Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes erőltetni ezt a "kapcsolatot"?

Figyelt kérdés

Többnek indult, mint egy barátság. Komolyan ismerkedtünk, de végül elmondtam neki, hogy nem mozdít meg bennem semmit több randi után se, hiába érezzük jól magunkat a másik társaságában, de csak barátilag tudok rá tekinteni.

Ő kért tőlem még egy esélyt, belementem.

Érdemes ezt sokáig húzni, halasztani?

1 kapcsolata volt csak még tini korában. Úgy érzem nem tud mit "kezdeni" egy nővel.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

2016. nov. 28. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges kínozni magad és őt is. Majd talál valakit, akivel több lesz, mint barát. Persze, most sz*rul fog neki esni, de jobb nem halogatni.
2016. nov. 28. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
En is ezt mondom. Ha most semmit nem mozgat meg benned, valószínű kesobb sem fog. Ezert meg fölösleges az egesz. Csak azert, hogy ne bántsd meg... Csak azert, hogy ne legyél egyedul... Ezekért ne menj bele.
2016. nov. 28. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előző hozzászólókkal. Azzal teszed a rosszabbat, ha minél tovább húzod a dolgot.
2016. nov. 28. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az Tőled függ szerintem. Én is hasonlóan éreztem mindenki iránt 1-2 hónap után, akkor is ha kezdetben hatalmas fellángolás volt és úristen. Ez eltűnt, majd a helyébe költözött a nagy büdös semmi. A bájvigyor és a "menjarrébb" érzés, folyamatos küzdelem a saját belsőmmel, mert elköteleződésre, boldogságra, szerelemre vágytam, ugyanakkor ellöktem magamtól minden férfit, aki akárcsak kicsit is eltért a számomra tökéletestől.

Ugyanígy volt ez akkor is, amikor összejöttem a párommal. Ő átgyalogolt ezen gyakorlatilag. Őszinteséget kért és hülyeség ezt mondani de míg más a legszebb időket éli az első hónapokban, addig mi a poklot jártuk meg, annyira nem közelített a kettőnk világa, álláspontja semmilyen szemszögből. A jó ég sem tudja, hogy akkor miért tartott ki mellettem és én miért hagytam magamat "megvezetni", de szépen lassan beleszerettem és bár minden nagy közös lépés iszonyatosan nehezen, komoly lelki vívódással ment, ma már el sem tudnám képzelni az életemet nélküle. A férjemnek nevezhetem és az első közös gyerekünket várjuk.

Lehet, hogy ez egy megalkuvás volt a sorsommal, avagy gyakorlatilag rábeszéltem magamat a páromra, de egyelőre jó bizonyítékai vagyunk annak, hogy ezt így is lehet. Az első hónapot leszámítva sosem lángolt iránta a szerelmem, mint anno tiniként más iránt. Sosem éreztem azt a nagy hűhát iránta, még is igent mondtam neki és hiszem, hogy életem legjobb döntését hoztam meg ezzel. Nagyon szeretem, tisztelem és hihetetlenül becsülöm őt, felnézek rá, imádom mindenestől. El sem tudok képzelni mást magam mellett.

Lehet járni ezt az utat. Viszont ha ezt nem szeretnéd, akkor engedd el már most! Mindkettőtöknek könnyebb lesz!

2016. nov. 28. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
43%

::Úgy érzem nem tud mit "kezdeni" egy nővel.::

Én ezt a mondatot megísmétlen, az idézőjel eltolásával.

::Úgy érzem nem tud mit kezdeni egy "nő"vel.::

Ezt megfigyeltétek, hogy az sszes hasonló kimenetelő kérdés szerzője nő? Azt mondja: tök jó, minden jó, ám nem mozgat meg, meg nincs kémia.." ugye magyarra lefordítva, az izmos Jóskagyerek noha kőbunkó, de jobban mutatna mellettem a fészbukkfotón, mint emez.

2016. nov. 28. 21:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem érdekel a külsőség. Jól öltözködik, jó a stílusa stb de ettől nem leszek szerelmes.

20as éveimben járok szerencsére van egy jól fizető állásom és nincs szükségem izomagyú BMW-s férfiakra!

2016. nov. 29. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!