Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes erőltetni ezt a kapcsolatot?
Kicsit hosszú lesz :S Történet a következő:
Valentin nap barátnőm közölte velem,hogy ő már nem szeret úgy mint régen,nem szerelmes belém,és van egy srác (a legjobb barátja) aki iránt elkezdett többet érezni mint barátság...
Összepakoltam,hogy másnap hazajövök. Haza is jöttem,1 hétig rinyált,hogy nem úgy gondolta és béküljünk ki,én nem engedtem.
Rá 1 hétre kb, csörög a telefonom,hogy itt van a buszmegbe be tudok-e menni érte (kb 350km van köztünk), persze bementem. Egész nap veszekedtünk szinte,estére lehiggadtak a dolgok,rohadt jó szex + átdumáltuk a dolgokat,hogy talán mégis tudnánk folytatni...
Visszamentem hozzá, együtt voltunk még 3 napot,semmit nem foglalkozott velem,nem változott semmi,szakítottunk ismét...
Azóta 1.5 hét telt el,nem tudom miért felhívtuk egymást,közölte,hogy ő az azzal a gyerekkel smárolt azóta,mert ideges volt rám,hogy másoknak elmeséltem,hogy egy másik gyerek miatt elhagyott...és állítólag ez nem megcsalás,mert már nem jártunk.
Na és innen elszabadultak a dolgok....átmentem kutyába,amit világ életemben nem gondoltam volna magamról.Rájöttem mennyire baxott fontos nekem ez a csaj,és képes lettem volna neki ezt is megbocsájtani,szinte könyörögtem neki,hogy jöjjön vissza hozzám. Erre folyamatosan napokat,időt kér,hogy átgondolja....aminek nem lesz a vége,mert ha szeretne visszajönne. Hozzátartozik,hogy a gyerekkel azóta sem jött össze...de hozzám sem úgy néz ki mint aki vissza akarna jönni...
Hagyjam elmenni,vagy próbálkozzak még? Én csesztem el az egészet?
Persze,igazad lehet,de mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata,együtt vesztettük el, több mint 1.5 évet voltunk együtt.
És nekem ezt még nem birja bevenni a gyomrom,hogy minden közös emléket kitöröljön a fejéből...
Legalább lett volna valami előzménye az egésznek,de én már csak annyit fogtam fel,hogy közölte,hogy nem szeret...
Nem azért, de én jól seggberúgnám a csajt. Ragaszkodtok még egymáshoz, mert a szex jól működik köztetek, ez természetes tesi reakció, de az, hogy ő kijelentette, hogy mással szivesebben lenne eléggé megpecsételi a dolgot. Amit csinál .... pf az meg már a pofátlanság teteje. Ha van benned tartás kirakod és nem foglalkozol vele többet, mert ez a "mégse téged akarlak" dolog újra és újra elő fog jönni. Ráadásul ha hagyod, hogy ilyeneket megcsináljon (azért smárolt vele, mert mérges volt rád???!?!) akkor totál balekot fog csinálni belőled.
Biztos szar, de én dobnám az tuti, lesz még jobb, értelmesebb csajod is!
Hát ez talán durvább mint az enyém....
Az a helyzet,hogy perpill jól hangzik,hogy összejövünk megint...de kizárt dolognak tartom,hogy ezek után ugyanúgy szeressük egymást mint régen,és ugyanúgy megbízzunk egymásban...ezért jobb is lenne talán végleg külön.
Csak nekem első komoly kapcsolat,nem bírom megemészteni egyenlőre,hogy más fiúval jön majd össze,nem birom elviselni....
De ahogy nézem túl kell rajta tennem magam ezvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!